Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, posiadam taki problem na Allegro Lokalnie. Kiedy chce edytowac lub wystawic nowa oferte to przycisk 'zapisz zmiany' lub 'wystaw jako kup teraz' jest na szaro i tuz nad nim wyswietla sie komunikat na czerwono 'Adres email jest niepoprawny'. Wczoraj jeszcze wszystko normalnie dzialalo. Probowalem zmieniac adres email w ustawieniach konta, ale nic to nie dalo.
Edit: Dodam, ze uzywam przegladarki Google Chrome i ze probowalem rowniez na Operze.
to samo u mnie, brak możliwości edycji wystwienia itp , widocznie jakiś błąd na allegro lokalnie
Ja edycje mam, tylko problem z wystawieniem.Cały czas tylko utrudniają życie,
Już naprawione , można wystawić .
Proszę o informacje dlaczego podczas wystawiania przedmiotu otrzymuje komunikat że mój adres email jest niepoprawny , co uniemożliwia dodanie oferty. Sprawdzałam w ustawieniach konta i adres email jest poprawnie podany ( jest ten sam który służy do zalogowania się na Allegro). W tamtym miesiącu nie było problemu z wystawieniem ogłoszenia na ten adres
Chyba błąd mają, bo to już przynajmniej 3ci taki post dzisiaj.
@Client:41165237 Wina Allegro, więcej takich wpisów.😁
witam
Korzystam z allegro od dawna jako kupująca. Chciałabym wystawić przedmiot. Robię to po raz pierwszy i wyświetlił mi się komunikat, że adres email jest niepoprawny i w związku z tym nie mogę wystawić ogłoszenia. Co mogę z tym fantem zrobić?
Coś się dzieje na Allegro, dziś już kolejny wpis o tym problemie: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedaj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/adres-email-jest-niepoprawny/m... @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Bardzo dziękuję za wszystkie zgłoszenia. Rzeczywiście aktualnie mogą występować takie problemy, ale nasz zespół pracuje już nad ich naprawą. Przepraszamy za wszelkie utrudnienia.
AKTUALIZACJA 23.03.2022 g. 16:39
Problem nie powinien już występować.
Bardzo proszę o potwierdzenie czy możecie wystawiać i edytować oferty bez problemu?