Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Chciałbym się dowiedzieć na jakiej zasadzie działa weryfikacja bezpośrednia na 35%. Nie otrzymałem przelewu za sprzedaż i po weryfikacji tradycyjnej za 1.01zł wciąż widniej w „Allegro Finanse” „oczekuję na przeniesienie” napisałem do osoby kupującej że nie otrzymałem dalej przelewu i czy mogę prosić o jaki kolwiek dowód wpłaty, po chwili na czacie Allegro Lokalnie odezwała się Pani która otrzymała wiadomość od osoby kupujące że ja nie otrzymałem środków dlatego że potrzebna jest weryfikacja bezpośrednia na kod blik która wynosi 35% kwoty od sprzedaży i te kwotę zwrotną otrzymam wraz z należytym za zakup w najbliższym dniu roboczym. Pozdrawiam i dziękuję za wyjaśnicie sytuacji.
@Client:73392259 nie ma w Allegro możliwości potwierdzenia blikiem😁 , to jakiś wałek😉
Czyli jest to oszustwo i pieniążków raczej nie odzyskam?
@Client:73392259 raczej nie, ale skoro ta pani pisała na czacie, to może Allegro ma jej dane, choć najczęściej są to konta ukradzione😔
@Client:73392259 niestety aktywacja/weryfikacja konta odbywa się wyłącznie na 2 sposoby:
Mogę podesłać nawet ss całej rozmowy
Login z czatu to:
Client:132881515
@Client:73392259 dziękuję. To była próba wyłudzenia, bo konto jest fałszywe, ale już zablokowane w naszym systemie.