anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Lokalnie

Client:73392259
#7 Wielbiciel#

Witam. Chciałbym się dowiedzieć na jakiej zasadzie działa weryfikacja bezpośrednia na 35%. Nie otrzymałem przelewu za sprzedaż i po weryfikacji tradycyjnej za 1.01zł wciąż widniej w „Allegro Finanse” „oczekuję na przeniesienie” napisałem do osoby kupującej że nie otrzymałem dalej przelewu i czy mogę prosić o jaki kolwiek dowód wpłaty, po chwili na czacie Allegro Lokalnie odezwała się Pani która otrzymała wiadomość od osoby kupujące że ja nie otrzymałem środków dlatego że potrzebna jest weryfikacja bezpośrednia na kod blik która wynosi 35% kwoty od sprzedaży i te kwotę zwrotną otrzymam wraz z należytym za zakup w najbliższym dniu roboczym. Pozdrawiam i dziękuję za wyjaśnicie sytuacji. 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Client:73392259  nie ma w Allegro możliwości potwierdzenia blikiem😁 , to jakiś wałek😉

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Czyli jest to oszustwo i pieniążków raczej nie odzyskam? 

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Client:73392259  raczej nie, ale skoro ta pani pisała na czacie, to może Allegro ma jej dane, choć najczęściej są to konta ukradzione😔

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#16 Inspirator#
oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:73392259 niestety aktywacja/weryfikacja konta odbywa się wyłącznie na 2 sposoby:

• Szybka wpłata online – wybierz bank z listy dostępnych banków, wpłać kwotę 1,01 zł na nasz rachunek. 
  • Przelew elektroniczny – gdy nie ma Twojego banku na liście szybkiej wpłaty online.

Nie weryfikujemy kont poprzez płatności BLIK.

Czy możesz wskazać login z czatu? 
   Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Mogę podesłać nawet ss całej rozmowy 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Login z czatu to:

Client:132881515

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:73392259 dziękuję. To była próba wyłudzenia, bo konto jest fałszywe, ale już zablokowane w naszym systemie. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów