anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

allegro nie chcę pomóc w zmianie numeru telefonu kupującego po zakupie

MAMY ROZWIĄZANIE!
power_metal
#8 Zapaleniec#

Cześć,

27.08 kupujący zakupił u mnie na Allegro Lokalnie router, po zakupie okazało się że on jest z Czech i za kilka dni będzie w polsce i chciałbym odebrać paczkę InPost w paczkomacie. Jednak nie mogę wygenerować etykiety bo jest podany czeski nr kierunkowy, a okazało się że InPost wymaga polskiego numeru. Pisałem z tym do supportu allegro, koleś odpisał że jak mu podam właściwy nr telefonu to on to zmieni. Podałem, nie zmienił. Wczoraj znowu napisałem do supportu prosząc o pomoc/zmianę numeru w zamówieniu - cisza! maile idą do czarnej dziury albo support mnie olewa. Kupujący zaktualizował numer telefonu w allegro, ale do zamówienia nadal jest wbity czeski numer! Mija tydzień a ja nie mogę wysłać paczki! A allegro wysyła mi maile czy pamiętam o wysyłce! Normalnie czeski film, czy jest ktoś kto może pomóc?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Dziewczyny pomożecie zanim użytkowników z powodu nie doedukowania pracownika Allegro skończy z protektem???   @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@power_metal podaj proszę numer korespondencji, w której podawałeś poprawny numer do wpisania w zamówieniu. Podziałam 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
power_metal
#8 Zapaleniec#

dziękuję. zgłoszenie nr 53706725 [ ref:!00D240aE05.!500Ti0W5Nhd:ref ] 
z tym, że dzisiaj kupujący podał mi inny numer telefonu, bo dziś był w PL i kupił kartę SIM z nowym numerem, i najlepiej byłoby wpisać już ten nowy który podał mi chat w allegro lokalnie (wiadomości) - ale numer to wolałbym juz podać na priv nie tutaj.

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@power_metal jasne, nowy numer możesz podesłać nam na adres spolecznosc@allegro.pl  🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
power_metal
#8 Zapaleniec#

dziękuję za info, wysłałem mailem wszystkie informacje. może wreszcie uda się poprawić błędny numer telefonu 🙂

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@power_metal sprawdź teraz, czy możesz wygenerować etykietę 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
power_metal
#8 Zapaleniec#

łooo działa! etykieta wygenerowana! Bardzo BARDZO bardzo dziękuję za pomoc!  🙂

oznacz moderatorów