Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Brak możliwości wybrania punktów nadania z mojej okolicy przy opcji Allegro One Box.
Dotyczy allegro lokalnie. W zasadzie nie widać na mapce żadnego punktu w woj. podkarpackim - problem występuje na apce allegro lokalnie jak i przeglądarce.
@Dave069 Prześlij zrzuty ekranu z widokiem opisywanych problemów. Na tej podstawie będziemy mogli zweryfikować zgłoszenie.
U mnie ten sam problem na stronie Allegro Box jest lista 6 punktow ale przy zakupach gdy chce ktorys wybrac niema rzadnego - chodzi o miasto KONIN i okolice
A004259
Ogrodowa 31a/35
62-571 Stare Miasto tego punktu przy zakupach jak i innych nie wyswietla mi mapa ;/
@sixpence W Allegro One Punkt nie nadasz przesyłek z Allegro Lokalnie. Możesz to zrobić tylko w automatach paczkowych Allegro One Box.
Ja niechce nadac tylko sprzedajacy ma taka forme wysylki i ja chce odbrac a pokazuje mi na stronie Allegro One ze jest 6 punktow.
@sixpence Na Allegro Lokalnie paczki są nadawane i odbierane w Allegro One Box.
Tak, dokladnie wiec czemu u mnie to nie dziala?
@sixpence Bo piszesz o dostępnych Allegro One Punkt, a paczkę możesz odebrać w Allegro One Box. To różne opcje.
aha ok dziekuje za pomoc wiec kit z tym biore normalna przesylke trudno.
Bo w podkarpackim tak jak i w opolskim nie ma ani jednego automatu 😂
Automatu nie ma faktycznie, ale są punkty partnerskie które powinny się wyświetlać, a nie ma.
Na głównej stronie kampanii allegro one na mapce oczywiście wszystko się wyświetla, ale po dokonaniu zakupu już nie.
@nat_notNa razie nie mam możliwości wykonania zrzutu ekranu. Co nie zmienia faktu że problem istnieje.
@Dave069 z allegro lokalnie możesz tylko nadać w allegro box
@Dave069 @Kaliope_Brzeg Ale tak ogólnie to powinniście być szczęśliwi 😁
Mniej One box = mniej problemów, kłopotów.
Podpinam się pod temat Dave069, mam dokładnie ten sam problem.
Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Rozwijacie usługę z prędkością światła. Podkarpackie nie ma, opolskie nie ma, lubuskie ma raptem jeden automat 🙄
Podpinam się pod temat. Warmińsko-Mazurskie. Najbliższy punkt z Gołdap to Ełk k.60km. A jak sprawdzałam wcześniej to jest Allegro One Box w Gołdap na Placu Zwycięstwa, ale nie pokazuje tego punktu na mapce. Jak w takim razie wysłać, zostaje iść na pocztę lub wybrać np. InPost?
Też się nadziałem na te ich głupotę. Muszę teraz kombinować jak to wysłać inaczej.
Jakby tylko allegro miało jakaś konkurencję... ehhh
To dlaczego przy sprzedaży nie wyświetla się taka informacja, że nie ma możliwości wysyłki tej paczki z Rzeszowa?
Co mam teraz zrobić jak sprzedałem przedmiot, a nie mam jak zrobić wysyłki?
Można to skorygować?
Sprzedałem produkt na Allegro Lokalnie i formę nadania paczki jest ONE (one Box). U mnie w Zielonej Górze takich nie ma, podczas przygotowywania przesyłki najbliższym punktem jest Nowy Tomyśl, kilometry dalej od Zielonej Góry. Czi ei jak mam nadać paczkę do kupującego w Zielonej Górze?