anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro zablokowało mi konto bez powodu

Client:128397260
#1 Nowicjusz#

Sprzedawałem na allegro lokalnie nagle przed świętami allegro blokuje mi konto bez żadnego powodu w mailu informacja że złamałem art 2 regulaminu w którym nie ma nic konkretnego napisałem raz do allegro i nie dostałem odpowiedzi napisałem drugi raz i dostałem odpowiedź żeby czekać i sprawa skierowana do odpowiedniego działu trzeci raz napisałem na Whatsapp do allegro i dostałem odpowiedź...

Żeby być cierpliwym i konsultantka nie może mi odpowiedzieć a pytanie czemu w zasadzie moje konto zostało zablokowane 

Co mam robić w takiej sytuacji?? Nie wiem czemu konto zostało zablokowane nie mam możliwości sprzedaży a support nie odpowiada  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:128397260 tak legendarny dział bezpieczeństwa ma masę roboty i odpowiedz może nadejść nawet w kilkutygodniowym opóźnieniem więć może na Wielkanoc się wyrobią 🤣

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:128397260 Niestety nikt tu na forum nie przyspieszy tego, musisz czekać ...cierpliwe, dział bezpieki tylko ma taką moc.

oznacz moderatorów

Client:128397260
#1 Nowicjusz#

Super tylko że teraz najwięcej osób kupuje na allegro bo są święta 

oznacz moderatorów