anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Anulowanie zwrotu pieniędzy dla kupującego

MAMY ROZWIĄZANIE!
PatrickZ1990
#7 Wielbiciel#

Witam, przez nieuwagę, kliknąłem 3 razy "zwróć pieniądze" w poprawnie zakończonych transakcjach na allegro lokalnie z myślą, że są to sprzedaże nieopłacone by odzyskać potrąconą prowizję (kupujący otrzymali swój zakup). Chcę to anulować, jak tego dokonać i odzyskać pieniądze? Jest w ogóle taka możliwość? Próbuje skontaktowac się z konsultantem ale nikt nie odpowiada.

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
Client:44052296
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@PatrickZ1990 nie licz na konsultantów tylko kontaktuj się z klientami , jeśli będzą uczciwi zwrócą Ci środki .

oznacz moderatorów
PatrickZ1990
#7 Wielbiciel#

Ok, zwrot został wysłany wczoraj wieczorem, dziś jest sobota, więc prawdopodobnie nie mają jeszcze pieniędzy na koncie, prawda?

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@PatrickZ1990 nie mają , 2- 3 dni robocze idzie zwrot .

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@la_nika chyba za poźno na reakcję ... prawda ??

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

@PatrickZ1990 Jak zleciłeś to poszło, nie sądzę że uda się wstrzymać, może przez operatora płatności.

oznacz moderatorów
PatrickZ1990
#7 Wielbiciel#

Jest szansa, żeby dziś się skontaktować z osobą, które ewentualnie mogłaby tą transakcję wstrzymać? Wiem, że jest sobota, ale może paradoksalnie przez weekendowe opóźnienia dałoby radę to wstrzymać co skutkowałoby brakiem potrzeby kontaktu z kupującymi i ewentualne wykazanie się ich uczciwością i zwrotem pieniędzy.

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@PatrickZ1990 przykro mi, ale u nas te zwroty już się poprawnie zaksięgowały 😞 Dopytuję jeszcze dział płatności czy jest szansa na interwencję u operatora płatności. Prawdę mówiąc obawiam się, że nie będzie to możliwe, ale oczywiście, gdy tylko otrzymam odpowiedź to dam Ci znać. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@PatrickZ1990 kurcze przykro mi, ale już nic nie możemy na to poradzić 😞 
Skontaktuj się proszę z kupującymi z informacją o pomyłce mam nadzieję, że zachowają się w porządku i oddadzą te zwroty. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
PatrickZ1990
#7 Wielbiciel#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Ok, a kiedy kupujący będą mieli zwrot u siebie na koncie? Bo chce się z nimi jak najszybciej skontaktować, a chcę uniknąć sytuacji, że będę sie domagał oddania pieniędzy a oni nie beda ich mieli jeszcze na koncie.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@PatrickZ1990 to zależy od ich banków, więc nie jestem w stanie tego sprawdzić. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów