anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd podczas generowania etykiety

misi_pl
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry.

Po sprzedaży na Allegro Lokalnie podczas generowania etykiety wystąpił błąd i wyświetlił się komunikat "Wystąpił błąd podczas tworzenia etykiety.Kupujący błędnie wypełnił formularz zamówienia.Długość podanego tekstu przekracza 35 znaków." Prosiłbym o pomoc w rozwiązaniu problemu bo sam nie mogę sobie z tym poradzić.

Pozdrawiam @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@misi_pl czy masz u siebie dostępną opcję edytowania adresu kupującego? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

misi_pl
#7 Wielbiciel#

Korzystam głównie z aplikacji Allegro Lokalnie i nie wiem w którym miejscu tego szukać... Przewijają się na forum podobne tematy i ewidentnie z nich wynika, że potrzebna jest w takim wypadku interwencja kogoś kto może edytować adres kupującego. 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@misi_pl niestety nie mam możliwości, aby zmienić dane na tej etykiecie, dlatego napisz proszę do nas zgłoszenie przez ten formularz kontaktowy. Nasi doradcy Ci pomogą. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

misi_pl
#7 Wielbiciel#

Dobra już nieistotne bo chyba ktoś coś zrobił i udało się wygenerować etykietę. 

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@misi_pl w takim razie to jednak moja próba się powiodła, więc problem rozwiązany 🙂 Dobrego wieczoru! 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów