anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd w wyszukiwarce aukcji AllegroLokalnie.pl

kowalskawieslawa
#8 Zapaleniec

Witam. Wykryłam błąd podczas wyszukiwania w swoich aukcjach. Wchodzimy Moje Allegro Lokalnie -> Moje aktywne ogłoszenia i wyszukujemy np. "jabłko". A że mam więcej niż 10 aukcji z "jabłko" w tytule to pokazują mi się 2 strony jabłek :). Pierwsza strona jest ok, przechodzę na drugą i tutaj jest to nie druga strona z frazą "jabłko" ale druga strona moich wszystkich aukcji. Jeśli można to poprawić to byłabym wdzięczna.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@kowalskawieslawa Wyślij proszę zrzut ekranu, jak to wygląda u Ciebie. To pomoże mi w weryfikacji sprawy. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kowalskawieslawa
#8 Zapaleniec

Screenshot 2025-11-25 at 10-23-31 Aktywne - Allegro Lokalnie.png

Screenshot 2025-11-25 at 10-23-18 Aktywne - Allegro Lokalnie.png

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@kowalskawieslawa Przykro mi, ale nie rozumiem. Na zrzucie jest wpisane mostek i filtrowanie jest prawidłowe. Na drugim zrzucie nie ma nic wpisane. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

No właśnie w tym problem, że nic nie ma wpisane, a powinno być. Na drugą stronę wyników nie przenosi wyszukiwanego słowa, zamiast tego po prostu otwiera się druga strona ofert użytkownika...  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Widzisz mam 2 strony misek.

Screenshot_11.png

Gdy przechodzę do drugiej strony słowo "miska" ginie z wyszukiwarki" i zamiast 2-giej strony misek otwiera mi się 2-ga strona wszystkich moich ofert...

Screenshot_12.png

Jeden plus to to, że mając już tę drugą stronę wszystkich moich ofert to gdy w wyszukiwarkę ponownie wpiszę "miska" to w końcu otwiera się 2-ga strona misek... Ale to nie tak raczej miało być...

Nie umiem tego inaczej wytłumaczyć, mam nadzieje, że zrozumiale wyszło...xD

N_Nitka28

@AnnaG-Antyki Dzięki za pomoc w doprecyzowaniu 😉 

Wyjaśniam tę sprawę. @kowalskawieslawa wrócę z odpowiedzią. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów