Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy dane zjawisko nie zniknie ? Teraz dochodzi do tego że nie mogę nic wystawić bo jakaś agnieszka0192134 albo aggnieszka05192 co chwile kupuje przedmiot, rozpoczyna płatność a potem nic z tego nie wynika. Czy w danej sytuacji mogę wystawić 3ci raz ?
Hej następne boty aktywne na allegro lokalnie:
leopoldchristoph1990@gmail.com
nathanielferdinand77@gmail.com
Pozdrowienia 🙂
A jeszcze może ID:
Client:94489380 leopoldchristoph1990@gmail.com
Client:94521268 amandaashley230@gmail.com
Client:94830256 nathanielferdinand77@gmail.com
Client:94898300 mathewfedrick95@gmail.com
@behemotkot Wszystkie konta, które wskazałeś są już zablokowane. Bardzo dziękuję za info.
Dzięki za info. 🙂
Witam,
Sprzedaję auto i co chwila otrzymuje wiadomości od Client:94495533, żeby odpisać na jego maila bo jest zainteresowany kupnem , mail to sergiomarcos17@outlook.com
I jeszcze od jednego, który się podaje za zapracowanego kapitana statku, który nie ma dostępu do telefonu i odczytuje tylko maile ... a chce kupić koniecznie takie auto. jego mail to adamsjamie50007@yahoo.com
Możecie zablokować te maile?
z góry dziekuę
pozdrawiam
Cześć ,
w nawiązaniu do tego co napisał mati-xc, również otrzymałem maila od sergiomarcos17@outlook.com .
Widzę , że nie znalazł się na liście do zablokowania pomimo, że wcześniej już o nim wspominali inni użytkownicy .
Pozdrawiam
Witam.
To samo:
Czy nadal masz go na sprzedaż? Jeśli tak, odpowiedz na mój osobisty e-mail: sergiomarcos17@outlook.com
dzisiaj, 08:45
@kuarek Dziękujemy za zgłoszenie. Konto jest zablokowane.
Kolejne konto wysyłające tę wiadomość:
Czy dałoby radę dodać funkcjonalność pozwalającą na zgłaszanie takich rzeczy bezpośrednio w wiadomościach allegro lokalnie?
@Isonute Dziękuję, zawiesiliśmy już to konto. Pracujemy nad różnymi rozwiązaniami, które pozwolą zapobiegać takim próbom wyłudzeń, więc przekażę Twoją sugestię do właściwych osób.
Witam.
U mnie w dniu dzisiejszym takie info
Witam Czy twój przedmiot jest nadal dostępny w sprzedaży? jeśli tak, proszę odpowiedzieć na mój poprzez ( meanserin95@gmail.com ) do dalszej rozmowy...
@michalpal5 Nie odpowiadaj, to próba wyłudzenia towaru bez zapłaty. Chce kupić, niech kupi i zapłaci - zobaczysz pieniądze, wysyłaj. Nie zobaczysz, nie wysyłaj.
@michalpal5 To próba oszustwa, nie odpowiada się na takie maile.
Dlatego czekam żeby ktoś go zablokował 🙂
@michalpal5 Zablokowaliśmy wskazane konto.
Dzisiaj otrzymałem identyczna wiadomość.