Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Moje konto zostało zawieszone dosłownie chwilę po wystawieniu pierwszego przedmiotu na sprzedaż na Allegro Lokalnie. Otrzymałem wiadomość z prośbą o przesłanie:
kolorowych zdjęć (nie skanów) obu stron dokumentu tożsamości,
zdjęcia towaru wystawionego na sprzedaż, na którym widoczny jest również dokument tożsamości.
Wszystkie wymagane materiały wysłałem zgodnie z instrukcjami, jednak do tej pory (mija już tydzień) nie otrzymałem żadnej odpowiedzi.
Dodatkowo, 3 dni temu dostałem e-mail z ankietą dotyczącą oceny pomocy doradcy, z którym nie miałem żadnego kontaktu.
Proszę o sprawdzenie statusu zgłoszenia nr 52775896 oraz informację, na jakim etapie znajduje się jego rozpatrywanie. Bardzo zależy mi na wyjaśnieniu sprawy i odblokowaniu konta.
Z góry dziękuję za pomoc. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:134992593 30 czerwca o godzine 11:54 została do Ciebie wysłana wiadomość o treści:
---
Dzień dobry,
dziękuję za załączniki, które Pan przysłał.
Przykro mi, ale na ich podstawie nie mogę pozytywnie zweryfikować Pana zgłoszenia. Usunąłem otrzymane pliki.
Proszę, aby przesłał Pan zdjęcia bezpośrednio skopiowane z aparatu do wybranego folderu. Nie mogą one być: modyfikowane, zmniejszane, przesyłane za pośrednictwem mediów społecznościowych.
Mam nadzieję, że moje wyjaśnienie okaże się pomocne i przyczyni się do rozwiązania sprawy.
---
Sprawdź, proszę, folder ze spamem. Zdarza się, że zagubione mejle od Serwisu trafiają właśnie tam.
Dziękuje za odpowiedz, oraz sprawdzałem folder ze spamem i nie otrzymałem tam żadnej odpowiedzi.
@Client:134992593 Tak jak pisałam, odpowiedź została wysłana 30 czerwca. Przesłałam Ci jej treść, dlatego odpisz na ostatnią wiadomość (którą widzisz u siebie) z korespondencji nr 52775896, przesyłając zdjęcia zgodne z wymaganiami.
@Client:134992593 nie wiem z jakiej poczty korzystasz, ale na przykład wp.pl ma kilka innych folderów 😉
Nie wiem jak inne poczty ale wp ostatnio to w ogóle nie dostarcza niektórych maili. I nie ma ich w spamach, innych folderach, segregatorach... Po prostu nie dochodzą. Z Allegro dochodzą (może dlatego że regularnie oznaczam, że chcę je dostawać) ale np do założenia firmy musiałam innego maila , bo nie dochodziło. To samo z aktywacyjnymi niektórych sklepów.