anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czekam na weryfikację PayU po kilku dniach zero odzewu od allegro czy weryfikacjia się powiodla

Client:89203893
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_   

Ile trzeba czekać na tą weryfikacjie, moje środki są zablokowane 

oznacz moderatorów
14 ODPOWIEDZI 14

nat_not
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:89203893 Weryfikacja może potrwać kilka dni roboczych. Pamiętaj, że przelew weryfikacyjny musi być wykonany z rachunku, którego dane są zgodne z danymi konta Allegro. Zdarza się też, że operator płatności wymaga dosłania skanu dokumentu potwierdzającego tożsamość.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

PayU wysłało mi maila z informacją żebym podał dane bo chcą zwrócić mi za przelew weryfikacyjny. To znaczy że nie przeszło ?

@nat_not 

oznacz moderatorów

nat_not

@Client:89203893 Dane nie zostały zaakceptowane. Sprawdź proszę tutaj jak poprawnie przepowadzić aktywację wypłat na rachunek Revolut i ponów próbę.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Sprawdziłem zrobiłem tak jak było w poradniku, dziś to samo payU chce wysłać zwrot. 

Czy mogę np użyć konta rodzica do weryfikacji? 

oznacz moderatorów

Sa_nova

@Client:89203893 przelew weryfikacyjny musi być wykonany z rachunku, którego dane są zgodne z danymi konta Allegro. Czyli dane nadawcy przelewu weryfikacyjnego, muszą być takie same jak właściciela konta Allegro. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Mam takie same dane na koncie jak i na allegro, a i tak przelew 2 raz z rzędu jest odsyłany spowrotem 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Chyba że problem leży w tym że nie napisałem Ś w nazwisku tylko S na koncie allegro 

oznacz moderatorów

Sa_nova

@Client:89203893 Tak, może mieć to wpływ. Skontaktuj się w takim przypadku z nami, przez ten formularz😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Już wysłałem prośbę o zmianę danych zobaczymy czy to o to chodziło 

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Zmieniłem dane a i  tak przelew znowu jest do zwrotu, juz 5 raz przelewam tak jak napisane było w artykule o przelewach revolut. Co mam zrobić

oznacz moderatorów

w_kiwi

@Client:89203893 Konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Wysłałem teraz z konta pekao SA ,nie chce mi się bawić już w revoluta 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Dostałem zwrot także na konto pekao zmieniłem wszystkie dane dziś na takie same, po weekendzie pewnie będzie wiadomo czy mi się udało czy nie. 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Client:89203893 pewnie tak. Więcej informacji otrzymałeś w sprawie nr 50478886.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów