Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ wystawiłem przedmiot konto world of tank .ktoś kupił ,ale ja sie rozmyśliłem i jednak postanowiłem nie sprzedawac więc anulowałem sprzedaż i podałem o zwrot srodków kupującemu. ale nic sie nie działo przez pare dni pisało że zwrot jest w realizacji a drugi komunikat był że brak wystarczających środków na koncie finanse czy jakoś tak.więc sie pytam jak to jest że pieniądze przepływają przez alegro bezpośrednio od kupującego ale nie są zwracane gdy ja rezygnuje ze sprzedaży i wydaje dyspozycje do zwrotu alegro. czy naprawde musze wypłacic pieniądze na swoje konto by zwrócić pieniądze kupującemu i w ten sposób przedłużać całą procedure która tak naprawde powinno sie zajmować alegro jako pośrednik zajmujący sie sprawą za które bierze pieniądze czyli prowizje . czy może jest to celowy zabieg allegro by pieniądze w ten sposób przebywały w dyspozycji allegro co jest wrącz chore .prosze o szczerą odpowiedz
@Client:102861705 zgodnie z komunikatem, który otrzymałeś, kwota na Twoim saldzie nie była wystarczająca, żeby zrealizować zwrot do kupującego. Przy sprzedaży naliczana jest opłata za sprzedaż, została ona odjęta od wpłaty, którą otrzymałeś od klienta, w wyniku czego pozostała kwota na Twoim saldzie była niższa niż kwota, którą chciałeś zlecić do zwrotu.
Jeżeli więc chciałbyś zrealizować zwrot do klienta, konieczne jest zasilenie salda na tę kwotę.
Z uwagi na to, że na Allegro Lokalnie mamy do czynienia ze sprzedażą niekonsumencką, kupującym nie przysługuje prawo do odstąpienia. Jeżeli porozumiecie się w tej sprawie i chciałbyś, żeby opłata za sprzedaż została anulowana, konieczne jest skontaktowanie się z nami przez formularz, załączenie zrzutu z konwersacji z kupującym gdzie ustalacie, że jednak rezygnujecie z transakcji i przesłanie prośby o anulowanie opłaty.
@Client:102861705 nie miałeś na tyle kasy na subkoncie bo allegro sobie zajumało prowizję .