Czy dwa przedmioty kupione osobno przez tego samego kupującego mogę wysłać jedna przesyłką?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Kupujący zakupił u mnie 2 przedmioty, jednakże każdy przedmiot osobno i mam dla tych zakupów 2 etykiety. Czy mogę wysłać oba przedmioty jedna przesyłką?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Jeżeli kupujący wyraża na to zgodę, to tak. Chociaż uważaj żebyś nie przedobrzył i np: kupujący powie że dostał niekompletny towar.😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Joanna197013 Tak, możesz, tylko uzgodnij to z kupującym. Jeśli kupujący zapłacił 2 razy za wysyłkę, jeden koszt wysyłki warto mu oddać.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dzięki za pomoc. Zapomniałam dodać, że paczki dotyczą Allegro Lokalnie i koszty przesyłki ponosi Allegro. Czy w tej sytuacji powyższa odpowiedź również jest adekwatna? Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Joanna197013 W takiej sytuacji kupujący nie płaci za wysyłkę, więc nic nie oddajesz. Wysłać wszystko jedną paczką możesz, na Allegro Lokalnie nie liczą się żadne statystyki sprzedaży, więc niczego nie stracisz.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Możesz ,ale w systemie allegro będzie ci ciągle wisiała jedna niewysłana przesyłka za co możesz stracić na swojej jakości na allegro.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dzięki za pomoc.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
smiało wyslij w 1 paczce i zaoszczedzisz jeszcze pare zł bo jak to smart to nie dopłacisz do jednej paczki

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dzięki za pomoc. Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Joanna197013 samodzielnie nie podejmuj żadnej decyzji tylko i wyłącznie w porozumieniu z kupujacym .