Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Dlaczego uważasz że to oszust? Często klienci proszą o dodatkowe zdjęcia aby dokładnie obejrzeć przedmiot. Zdjęcia można wysłać a niech kupuje i płaci przez allegro a ty wyślesz dopiero jak kasa będzie na twoim koncie.
dziękuję
Przecież prośba o dodatkowe zdjęcia nie musi być oszustwem. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Ale nie wysyłanych na ten cały Watsapp, skoro konwersacja odbywa się na allegro i POD danĄ ofertą. Można więc dodać zdjęcia u ŹRÓDŁA, a nie chwytać się prawą ręką za lewe ucho.
@LEW433 sama prośba o dosłanie dodatkowych zdjęć nie musi być oszustwem, racja. Ale szukanie kontaktu poza Allegro jest już dość podejrzane. Poza tym sprawdziliśmy to konto i tutaj podejrzenia okazały się zasadne, dlaczego nałożyliśmy blokadę.
@Agent555 ta sprawa została przekazana do działu technicznego, przykro mi, ale nie mam możliwości przyspieszenia rozwiązania. Musze poprosić CIę o cierpliwość.
Nie rozumiem Twojej odpowiedzi. Mnie chodzi o to, że prosi o wysyłanie foto na ten Whatsap, przecież mogę dodatkowe zdjęcia podać na allegro w konwersacji.
@aniawolowiec zgłoś przez ten formularz. Zweryfikują i podejmą odpowiednie czynności.
Możesz też napisać na adres phishing@allegro.pl
@aniawolowiec dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Osoby piszące do Ciebie takie wiadomości możesz też zgłaszać nam, w tym wątku.
Na podany formularz wysłałam: "Witam!) Czy Pan(i) może wysłać więcej zdjęć do mojego whatsappa +48730513019?,
Zachowaj czujność, gdy kupujący:
|
Oszust, złodziej i naciągacz!
Nic nie podawaj, bowiem podeśle podrobioną pod allegro stronę aby wyłudzić dane karty płatniczej.
@cukrass dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Zgodnie z sugestiami, wstawiam screen
Kolejny oszust. proszę blokować.
@krzywy757 @piona13 bardzo dziękuję za Wasze zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.