Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Nie podawaj maila, z pewnością to próba oszustwa.
Ostatnio bardzo powszechna metoda próby wyłudzenia ,nic w takich przypadkach nie podawaj i zgłaszaj do allegro.
@mada77 Allegro Lokalnie? Tak, to próba oszustwa. Podasz maila, otrzymasz fałszywą stronę z potwierdzeniem płatności, klikniesz i stracisz pieniądze.
Samo podanie adresu e-mail nie wiąże się z żadnym niebezpieczeństwem. Natomiast klikanie w linki w otrzymanych wiadomościach to już inna sprawa, lepiej tego nie robić.
To samo dotyczy zapłaty za transakcję - wchodzisz na stronę swojego banku - widzisz wpłatę i wtedy dopiero wysyłasz towar.
@mada77 Tak jak piszą tutaj moi poprzednicy to może być próba wyłudzenia, dlatego nie podawaj proszę swojego adresu mailowego. Z tego co widzę Twoja oferta jest już zarezerwowana przez innego Kupującego, więc poczekaj proszę na wpłatę od niego.
Zarezerwowana jest inna,prośba o maila dotyczyła zegarka. Od kogoś o nicku Aleksandrasaxand
To
@mada77 W ofercie zegarka Kupujący może skorzystać z opcji Kup Teraz, więc nie ma żadnej potrzeby, abyś podawała swój adres mailowy.
Też właśnie dostałem taką wiadomość od użytkownika aleksaxandar
Dzień dobry, Ten sam problem
@Client:44635459 @Client:49586478 Dziękuję za Waszą czujność, już działamy.
Również dostałam podobną wiadomość
@karola_988 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Podobna sytuacja
Ja mam dziś to samo...
dostalam taką wiadomość : /
@RAYMAM @jetix171 dziękuję za Wasze zgłoszenia! Podane konta zostały zablokowane.
@kajla21 czy Ty również otrzymałaś wiadomość od Ewkowa201? Jeśli to było konto o innym loginie to podaj go proszę.
@hsr88 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zgłosiłam podane przez Ciebie konto i zaraz również będzie zablokowane.
Nie mogę wkleić screena , u mnie użytkownik aleksanlaskows
@kajla21 Zablokowaliśmy tego użytkownika.