Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@moniaa74 Cześć. Jest to próba wyłudzenia - ostrzegamy przed takimi nieuczciwymi zagrywkami m.in. tutaj:
Oba konta zostaną zablokowane. Kupujący nie potrzebują Twojego mejla ani numeru telefonu 🙂
dziękuję, tak myślałam
@netkom1 Dzięki, to konto jest już u nas zablokowane.
Próby od 103952247 i
@karolcia1998_1 Bardzo dziękuję, już działamy w tej sprawie.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Client:103957885 Client:103960314
@MartinShore dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
@Client:67593912 dziękuję za Twoje zgłoszenia! Konta zostały zablokowane.
Podobnie, jak inni podałam swojego maila. Dzisiaj otrzymałam taką wiadomość z linkiem, którego oczywiście nie otworzę.
@Filibara dobrze, że zachowałaś ostrożność i nie kliknełaś w link. Dziękuję za Twoje zgłoszenie, zablokowaliśmy to konto.
Witam dziś dostałem 3 wiadomości z różnych kont na 3 rozne moje ogłoszenia o przesłanie email bo proplem z zakupem....
Wszystkie 3 wiadomości mają ten sam wierszyk żeby wysłać mój email i w każdej wiadomości screen z tym samym nr transakcji dziwne bo od innych uzytkownikow....
Proszę o opinie
tak, próba oszustwa, nie daj się namówić na płatności poza allegro czy jakieś rzekome problemy to ściema!
Dzieki👍
Ja dokładnie tak samo 🙈 3 wiadomości o wysłanie maila. Podejrzewałam oszustwo i odpisałam podając rzadko używanego maila. Dostałam wiadomości z grafiką wyglądającą identycznie jak Allegro Lokalnie, że kupujący zapłacił za przedmiot i w ciągu 3h muszę potwierdzić logując się do banku, żeby odebrać środki 🙈 cyrk 🤣
@BGirl Mogę Cię prosić o podanie loginów kont, z których do Ciebie pisano?
103948793, 103887059, 103942665, 103949231, 103949183, 193958193 🙈