Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@motylek97, zablokowaliśmy to konto.
Po raz kolejny chcą wyłudzić o de mnie e-mail z różnych kont.
Witam chciałbym kupić wasz produkt proszę podać mi swój e.m.ail
Jestem zainteresowany przedmiotem, jeśli jest dostępny, odpowiedz na adres mrkudajames @ gmail . com dla łatwiejszej komunikacji.
Witam, potrzebuję Twojego meila, ponieważ chcę zrealizować dostawę, a bez Twojego meila nie mogę tego zrobić. Dziękuję!
Witam, będę potrzebował Twojego meila, aby zorganizować dostawę. Dziękuję!
Client:106945960
Witam, chciałabym zakupić ten produkt. Za produkt i wysyłkę zapłacę za pośrednictwem Allegro. Proszę o napisanie swojego mailowa, abym mógł przystąpić. Pozdrawiam
Witam, będę potrzebował Twojego meila, aby zorganizować dostawę. Dziękuję!
@pontiak_2005, te konta są już zablokowane. Dzięki za zgłoszenie. 🙂
Ich jest bardzo dużo z tego wynika!
Witam, czy jest możliwość wysyłki paczkomatem? Chcę kupować przez Kup teraz, ale przy składaniu zamówienia jestem proszony o e-mail sprzedawca, ale nie znam Pana/Pani e-maila więc nie mogę złożyć zamówienia proszę o e-mail
@pontiak_2005 Dziękuję za zgłoszenie, na tym koncie kupującego doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy.
Nic nie podawaj.Nawet jak juz podałaś adres to nie nawet nie klikaj zadne linki .Inpost nie wysyla żadnych meili z potwierdzeniem wypłaty środków.
@Siwusek_88, zablokowaliśmy oba konta. 🙂
Prosze o zablokowanie konta
prosi mnie o podanie maila w celu sprzedaży biżuterii
Kupujący nie potrzebuje twojego meila do sprzedaży ,tak działają najczęściej oszuści chcąc wyłudzić twoje dane.
@DCartresin Zablokowaliśmy to konto.
Witam,
Trochę mnie nie było na allegro, wczoraj wystawilam kilka aukcji na allegro lokalnie. Jest to dla mnie zupełnie nowe i mam pewne obawy co do bezpieczeństwa transakcji? Dostałam kilka zapytań o email...
Czytam na forum, że jest to forma wyłudzenia..ale na taką skalę?
Tak, niestety. 😧
@luna8411 Żaden kupujący nie potrzebuje Twojego adresu mejlowego, aby dokonać zakupu. Wszystkie konta widoczne na przesłanym przez Ciebie zrzucie zostaną zablokowane. Dzięki za zgłoszenie.
Kupujący spytał mnie o mój e-mail, podając na e-mail przyszła wiadomość by potwierdzić płatność, po kliknięciu przekierowywało mnie na stronę banków, wpisałam moje dane lecz nie chciało nic pójść, czy mam zablokować ta stronę by nic złego się nie stało?
@Client:76244682 Cześć. Żaden klient nie potrzebuje Twojego adresu mejlowego, aby kupić od Ciebie produkt - jest to próba wyłudzenia danych. Nie podawaj proszę swojego mejla. To konto jest już zablokowane.
Dziękuję ;), czy mam martwić się o coś jeśli przez ten link podałam login i hasło do banku, ale nic nie przeszło, strona się ładowała...
@Client:76244682 Potraktuj to bardzo poważnie i jak naszybciej zadzwoń do swojego banku!
tez dostałem taką wiadomość żeby podać adres e-mail.
@Ojciec1983 Dziękuję, to konto zostało już zablokowane