Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Anna_i_Bella Dziękuję, tutaj niestety doszło do włamania. Zabezpieczyliśmy to konto. Uważaj na nieznanego pochodzenia linki, które mogą przychodzić do Ciebie w wiadomościach mejlowych (mogą wyglądać jak wiadomości wysyłane przez Allegro - jeśli będziesz miała jakieś wątpliwości, to daj znać i sprawdzimy to).
Treść wiadomości od klienta to: ,,Dzień dobry. Cena super! Ja już składaam zakup za pomocą allegro. A jaki jest pana/pani E-mèijl? Muszę go dodać do zakupu. Pozdrawiam😊
Klient kupując przez allegro nie potrzebuje twojego adresu meilowego ,tak zwykle działają oszuści chcąc wyłudzić dane i dostęp do konta.
Email jest potrzebny dla kuriera, czy inpostu w celu nadania paczki, tak samo jak nr telefonu. Żadne oszustwo.
Na **piiip** zdarzają się przypadku wyłudzania info pisząc na WhatsAppa, ale TU nie.
Nie wiem, dlaczego "spipali wyraz, żadna konkurencja..O...L---X,,,
@EKAM__ Cześć. Te dane są potrzebne po zakupie. Przed dokonaniem płatności kupujący ich nie potrzebuje, dlatego należy zachować ostrożność w udostępnianiu swojego adresu mejlowego lub numeru telefonu.
Dzień dobry, próba wyłudzenia adresu email przez kupującego superfiszer
@margotka444 Dziękuję za zgłoszenie, zabezpieczymy to konto.
Proszę o usunięcie konta
@musicrecordss Dzięki, zabezpieczamy to konto.
Następny
@Wojtas1910 Dziękuję, te konta też już są zablokowane.
Ja prze chwilą również zostałam poproszona o podanie maila. Widać, kolejne konto z próbą oszustwa.
@kassanova10 Dziękuję! Konto już jest zablokowane
Dzień dobry.
Otrzymuję właśnie wiadomości od
oraz
@gosiamarysia tak zaraz dostaną blokadę @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@gosiamarysia Dziękuję za zgłoszenie. Oba konta zostały zablokowane.
Proszę o zablokowanie tego konta
wyłudzają dane i pieniądze z kata
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_