Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@STEFANIKS, konto zostało już zablokowane. 🙂
Witam, mam problem dotyczący tego tematu napisały do mnie dwie osoby z czego jednej niestety zdążyłam podać maila zaraz zrzuty ekranu
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Otrzymałam taką wiadomość na Allegro Lokalnie. Prośba ze strony www.allegro.pl o podanie kupującemu emaila sprzedawcy. Jednak moderatorzy odradzają podawania emaila? Czy jest to błąd Allegro Lokalnie i musi być poprawiony? Jak to obejść?
@RozmarDesign Jest to próba wyłudzenia danych (Twojego adresu mejlowego). Zablokowaliśmy to konto, dzięki za zgłoszenie.
Witam,
Dziś ja także dostałam wiadomość z prośbą o podanie swojego adresu e-mail celem złożenia oferty na mojej aukcji w Allegro Lokalnie. Tym razem Client: 103275115
@visniaa, to konto jest już zablokowane, dzięki za czujność!
Dzisiaj kolejny raz- jakaś plaga. Tym razem Client:103308144
@visniaa dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Podawanie maila może się łączyć z próba oszustwa, nie podawaj ale jak już podałeś nie klikaj w żaden link który przyjdzie, możesz stracić kasę.
@craybag, to konto już zablokowaliśmy. Dzięki za wiadomość. 🙂
Kolejny taki:
U mnie dwie takie prośby od kupującego
aci1234
areckii007
niestety zanim poczytałam o co chodzi wysłałam mój adres i co teraz ?
@13-anna Teraz nic specjalnego. Po prosu po otrzymaniu od kupującego jakichkolwiek wiadomości na maila, niczego nie klikaj i niczego nie potwierdzaj, wtedy nie stracisz pieniędzy. To zazwyczaj próby wyłudzenia danych do konta bankowego sprzedających. Kupujący aby kupić i zapłacić, nic od Ciebie nie potrzebuje.
Wysłałeś, trudno ale nie klikaj w żaden link jaki przyjdzie w mailu.😁
@13-anna Wysłałeś, trudno, ale nie klikaj w żaden link jaki przyjdzie w mailu.
Witam, Kolejny(a) do zbanowania. Użyszkodnik - ackasss
@pwienckowski, to konto jest już zablokowane. 🙂