Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Dzisiaj spotkało mnie to samo z konta katharsiss, wiadomość to:
Dzień dobry, Już dokonuję zakupu prze Kup teraz, ale Pana/Pani email jest wymagany do zapłaty, prodze podac mi
Pozdrawiam
@Fowo, ktoś włamał się na to konto - zabezpieczyliśmy je. Dzięki za sygnał! 🙂
chiałbym sie spytac was bo mam wystawione zeczy na alegro lokoalne niby 2 osoby chiały cos u mnie kupic ale dostałem taka wiadomośc chyba od nich
1 Dzień dobry, jestem zainteresowany zakupem z "kup teraz" proszę o podanie @ żebym mógł zamówić
2 Dobry wieczór,Allegro potrzebował adres em-ail sprzedawcy,aby móc złożyć zamówienie na allegro
i nie wiem o co tu chodzi ?? prosze o pomoc
@xero1987 To próba wyłudzenia twojego adresu mailowego, więc podaj mi proszę loginy kont, od których dostałeś tę wiadomość, ale nie odpowiadaj na nie.
@xero1987 Dziękuję, zablokowaliśmy już te konta.
@DZIECIELINA55 Cześć, dzięki za zgłoszenie. Algorytm wyszukuje takie wiadomości na Allegro Lokalnie i konta są blokowane automatycznie. Podane przez Ciebie konto jest już zablokowane. 🙂
DZIĘKI ZA REAKCJĘ I ODPOWIEDZ , DOBRZE ZE KTOS CZUWA I BRONI NAS PRZED NACIĄGACZAMI 😉
Dien doby, prosiłbym o zablokowanie oszusta. Dziękuje.
@piotrmix2016 Dziękuję za zgłoszenie, zablokujemy to konto.
Dziękuję 😁
renatabruzant oraz zimnom proszą o podanie maila celem zakupu.
@Qubas45 Dziękuję, już działamy w tej sprawie.
Dzień dobry, chciałbym zapytać, co Pani myśli, czy to może być oszust?
@piotrmix2016, dzięki za czujność. 🙂 Nie wydaje mi się to podejrzane, użytkownik ma również niemiecki adres mejlowy. 🙂
Ok, dziękuje.
Dzień dobry , czy oferta jest nadal aktualna ? jeśli tak to proszę o podanie adresu e-mail , chętnie umówię się na dostawę 😉
TEJ TRESCI PYTANIE OTRZYMALAM OD '' CLIENTA NR... '' PODAŁAM W POPRZEDNIM PYTANIU , czy nie ma mocnych na działania w celu wyłudzenia od nas danych. ???
@DZIECIELINA55 Cześć. Czy wciąż masz na myśli konto o loginie Client:104889641? Zostało już zablokowane.