Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Próbować to sobie może ,ważne aby mu w tym nie pomagać i nie podawać tylko zgłaszać takiego od razu do weryfikacji i utylizacji.
@miszka__ Dziękuję za zgłoszenie, już działamy w tej sprawie.
@MarketMania czy możesz podać login Allegro osoby, która wysłała do Ciebie taką wiadomość?
Nudne to jest zróbcie coś z tym błagam!!! 😕
@filleski dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Proszę o zablokowanie Client:105486251. Próba wyłudzenia danych e-mail.
@kura_dom Zablokowaliśmy to konto 👍
Mam wystawiine lokalnie przedmioty i drugi raz ktoś prosi o adres meilowy żeby potwierdzić zakup lub podać nr. Konta bankowego do przelewu.
Czy wam też sie to zdarzało?
To się przytrafia prawie wszystkim świeżym (ale nie tylko) użytkownikom na AL .Ewidentna próba wyłudzenia danych i przejęcia środków z konta .Nie podawaj i nie wchodź w podsyłane linki.
@DJDIMON czy możesz podać loginy Allegro osób, które wysłały do Ciebie wiadomości z prośbą o podanie adresu e-mail?
U mnie podobna próba. Nick kupującego :
@Elderane Dziękuję za zgłoszenie, zablokujemy to konto
@alawaw1 Nie podawaj adresu osobom nieznanym, to jest typowa próba oszustwa. Wszystkie informacje które potrzebuje możesz mu napisać na czacie Allegro, ale nie podawaj danych osobowych bo cię oszuka, okradnie.
Obrazka nie widać ale wiadomo o co chodzi.
Witam, u mnie to samo było
"Witam, chciałabym zakupić Państwa ogłoszenie za pośrednictwem przesyłki kurierskiej.
Proszę wysłać mi swój adres e-mail, abym mógł zorganizować dostawę, dziękuję)"
@milka212 Dziękuję za zgłoszenie, sprawdzimy i zablokujemy to konto.
Witam. Chciałbym zgłosić następnego oszusta. Krisuna17002 "proszę podać mi swój e@majl"
@lejacek dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.