Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Client:35292532 tak oszustwo, nie podawaj maila ani się nie loguj na podane strony, potwierdzenia płatności itp.
@Client:35292532 Jest to próba wyłudzenia danych. Oba konta zostaną zablokowane. Dzięki za zgłoszenie!
Client:104327530 - to samo, dobrze, że tu zaszłam, bo coś mi się od razu zapaliło, że na co komuś e-mail ❤️
@BlueLand dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
@mst2000 Dziękuję za zgłoszenie, to konto jest już u nas zablokowane.
Niestety, nie przeczytałam wcześniej ostrzeżeń i zostałam oszukana.
Client nr 104300500 oraz 104299005 to oszuści.
Dostałam także potwierdzenie mojego zakupu na maila, kliknęłam i podałam swój nr karty, wpisałam identyfikator do bankowości internetowej. Z konta zeszło mi 11tysięcy. Część tylko odzyskałam, bo szybko się zorientowałam i zablokowano konto i kartę. Sprawę zgłosiłam policji. To jakaś europejska szajka oszustów. Najpierw wypłata była z bankomatu w Warszawie, płatności blikiem na Best Finanse, przelew na konto jakiejś Beaty Nowak oraz odrzucone transakcje w Moskwie i Londynie (bo już miałam zablokowaną kartę).
Proszę zablokować te nr kont.
@Client:42598305 współczuję, trzeba uważać i nie klikać, zapewne pierw podałaś maila ?
Niestety tak. Nie pomyślałam, dostałam jakiegoś zaćmienia. Mam nadzieję, że policja ich znajdzie. Nawet dzisiaj próbowali zapłacić kartą na 1,46zł z Tychów. Pewnie chcieli sprawdzić, czy karta działa.
@Client:42598305 bardzo mi przykro, że znalazłaś się w takie sytuacji.
Dziękuję za Twoje zgłoszenie, zablokowaliśmy podane konta.
Podejrzana wiadomość - próba oszustwa z potwierdzeniem płatności.
@QzpfxeUfbjqRfsp zgadłeś, nie klikaj, nie loguj, wszyscy już wiedzą sa tu tysiące postów na ten temat 🙂
@QzpfxeUfbjqRfsp dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Prośba o adres e-mail
Client:104334341
@olaand Dzięki za zgłoszenie - konto jest już zablokowane.
Na każdy wystawiony przedmiot dostaję wiadomość od Client:104293158 z prośbą o kliknięcie w link i podanie adresu e-mail w celu kupienia przedmiotu
@tysia67 wałek nie klikaj nie podawaj maila, usuń, plaga na allegro 😞