Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Zielony_Slowik, dziękuję Ci za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
Witam, od 4 dni piszą do mnie osoby które proszą mnie upierdliwie o email w celu uzgodnienia dostawy. Codziennie z innego konta otrzymuje wiadomości tego typu
Witam, chciałabym zakupić ten produkt. Za produkt i wysyłkę zapłacę za pośrednictwem Allegro. Proszę o napisanie swojego mailowa, abym mógł przystąpić. Pozdrawiam
@Client:104800026 Nie podawać go, ponieważ do finalizacji zakupu potencjalny kupujący nie potrzebuje Twojego adresu mailowego. Możesz podać nam tutaj natomiast loginy kont, z których otrzymujesz takie wiadomości, a my je zweryfikujemy i jeśli potwierdzimy łamanie regulaminu, zablokujemy.
Client:106945960
sztos1977
facetkaaa
bimbereg499
bimbereg090
@Client:104800026 Dziękuję, wszystkie te konta są już zablokowane w naszym systemie.
@Wera-W21 Dzięki za zgłoszenie! Na tym koncie doszło do włamania 😞 Już je zabezpieczyliśmy.
Cześć
kilka dni temu otrzymałem takie pytanie
niestety nie wiem jak ustalić nr klienta . Ma login obebe
Dzięki za pomoc
@sparagmos to oszustwo , nie odpowiadaj , @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@sparagmos Dziękuję, te informacje nam wystarczą. Sprawdziliśmy to konto i doszło do nim do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy, więc wszystko jest w porządku. Dziękuję CI za czujność i zgłoszenie.
Tak , to próba wyłudzenia danych i dostępu do twojego konta ,nie podawaj.
@stryszekrafala Tak, to próba wyłudzenia Twoich danych, dlatego nie podawaj proszę żadnych informacji. Na tym koncie doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy, więc wszystko jest w porządku.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Zgłaszam oszustów wyłudzających dane osobowe na Allegro lokalnie
@Client:70481278 Dziękuję za zgłoszenie, zablokowaliśmy już te konta.
Kolejny co chce maila client:104368650
Dzień dobry, mam próbę wyłudzenia e-miala: badziej3
@Aya3, dzięki za sygnał - zablokowaliśmy to konto. 🙂
Właśnie dostałem wiadomość o takiej próbie adresu email ???