Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@AZ1602 Bardzo Ci dziękuję za zgłoszenie, konto jest już zabezpieczone. 🙂
@fireis, zablokowaliśmy to konto. 🙂
Niestety ale wczoraj podajac maila w ogole nie przyszlo mi do glowy ze cokolwiek moze sie stac i niestety juz nie moglem sie zalogowac na swojego maila wiec uwazajcie! Dzis juz bylem madrzejszy i po prostu brzydko odpisalem…
@pawel_ep6 samo podanie e-maila nie niesie konsekwensji, ale uważaj proszę jakie wiadomości będziesz otrzymać na skrzynkę mailową, nie wchodź proszę w podejrzane linki.
Konta, które wysłały do Ciebie te wiadomości są już zablokowane.
kin9a i mimek842 wyłudzają adresy e-mail.
@szymonkozubek dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy te konta.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę też o sprawdzenie mojego konta czy nie doszło do włamania. Zauważyłem zmieniony nr tel w dodanych przeze mnie ogłoszeniach
@navy_seba Sprawdziliśmy już Twoje konto, ale nie ma tutaj nic podejrzanego, więc na pewno nie doszło na nim do włamiania.
@piotreG666 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Pierwsze konto zablokowaliśmy, na drugim doszło do włamania, jest już zabezpieczone.
Witam
Client: 107122581 - w kilkadziesiąt sekund po wystawieniu ogłoszenia, wiadomość treści:
Witam. Chcę kupić ten produkt z dostawą przez Allegro. Jeśli nadal aktualne, to proszę napisać swój e-mail. Pozdrawiam
Proszę o sprawdzenie 🙂
@Beyzi dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam, chciałbym zgłosić dwie próby wyłudzenia danych:
@kris_kuinam dziękuję za Twoje zgłoszenie! Pierwsze konto zablokowaliśmy, drugie zostało zabezpieczone.
Dziękuję. Co oznacza "zabezpieczone"?