Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Dziś rano został wystawiony telefon na sprzedaż, a ja już miałam dwie próby wyłudzenia.
@anna26465 Dziękuję za zgłoszenie. 🙂 Oba konta zostały zabezpieczone
Pracujecie nad rozwiązaniem tego problemu czy będziecie do końca życia banować każde konto ręcznie? To ostatni przedmiot, który wystawiłem na allegro
@WWE_fans Te konta nie są blokowane ręcznie dopiero po zgłoszeniu - takie wiadomości są wyszukiwane automatycznie przez nasz algorytm i blokowane.
Na zgłoszonym przez Ciebie koncie doszło do włamania, zostało już zabezpieczone i skontaktowaliśmy się w tej sprawie z właścicielem konta.
U mnie taki kwiatek "sylsio"
@mkanik, na to konto ktoś się włamał - zabezpieczyliśmy je.
Odpowiedź adekwatna do pytania...
@mst2000 dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto jest już zablokowane.
Dzień dobry , proszę podać swój adres @ , jest on wymagany do "Kup Teraz" Pozdrawiam
od "bormet"
Dostałem taką wiadomość.. z tego co czytałem to próba ataku.. podaję do wiadomości
@santiagoz Jest to próba wyłudzenia danych. Konto zostało zabezpieczone. Niestety doszło na nim do włamania. Dzięki za zgłoszenie 🙂
W jakim sensie doszło do włamania na konto? Mam coś w tym kierunku zrobić ? Żadnych danych nie podawałem itp
@santiagoz nie, Ty nie musisz się niczym martwić, do włamania doszło na koncie osoby, która wysłała do Ciebie tą wiadomość. Jeśli nie podałeś żadnych danych to wszystko okej 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Wiadomość od
Witam, czy jest możliwość wysyłki paczkomatem? Chcę kupować przez Kup teraz, ale przy składaniu zamówienia jestem proszony o e-mail sprzedawcy, ale nie znam Pana/Pani e-maila więc nie mogę złożyć zamówienia, proszę o e-mai.
Proszę o blokadę użytkownika
@dam195., na to konto ktoś się włamał. Już je zabezpieczyliśmy. 🙂
Dzień dobry,
ja dostałem takie powiadomienie:
Dzień dobry, chciałabym kupić Państwa produkt z dostawą przez allegro, proszę o przesłanie swojego poczty eIektronlcznei, musi ona być dołączona do zamówienia. Z wyrazami szacunku Julia
niestety odpisałem podając mail...:(
co powinienem zrobić?
gurtekb
@gurtekb dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto. Nie martw się samo podanie e-maila nie niesie konsekwencji, ale uważaj proszę na wiadomości jakie będziesz otrzymywać, nie wchodź w podejrzane linki oraz nie podawaj danych w przesyłanych tą drogą formularzach.
Dzień dobry, dziś chciałabym zgłosić kolejne konta, które próbowały za pomocą adresu mailowego wyłudzić ode mnie pieniądze lub dane osobowe.
Uzi1989
rumakowata
proszę o ich natychmiastowe zablokowanie, ponieważ nie mogę zgłosić ich z poziomu aplikacji, co uważam za poważny problem.
Pozdrawiam
Możecie z tym coś do jasnej cholery zrobić w końcu?
Nie da się nic normalnie sprzedawać bo ciągle piszą jakieś "client:tuwstawdowolnynumerek"...
To że nie da się tego zgłosić z poziomu aplikacji to jest żenada maksymalna.