Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Wystawiaj na normalnym allegro tam jest lepsza selekcja i nie ma podchodów przez tych clientów.
Dzień dobry, chciałabym zgłosić następujące konta, które próbowały za pomocą adresu mailowego wyłudzić ode mnie pieniądze lub dane osobowe.
kangurzzb
Client:107257013
Client:107253793
Mafalda1982
kamilaKK_2008
proszę o ich natychmiastowe zablokowanie, ponieważ nie mogę zgłosić ich z poziomu aplikacji, co uważam za poważny problem
Pozdrawiam
potwierdzam u mnie też kamilaKK_2008
@zzmea, na jedno konto ktoś się włamał, resztę zabezpieczyliśmy. 🙂 Dzięki za sygnał.
Witam chciałem zgłosić osoby które proszą mnie o podanie e-mail aby mogły zakupić mój produkt
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@madrzan możesz
@madrzan podaj proszę loginy osób, które proszą o podanie e-maila.
Dzień dobry, czy Pan/Pani ogłoszenie jest jeszcze aktualne? Chciałabym kupić przez allegro. Proszę napisać swój kontakt mailowy, musi być podany w zamówieniu.
od-
Dzień dobry, chciałabym dokonać zakupu Państwa towarów za pomocą allegro. Proszę o napisanie Twoja eIektronlcznej poczty proszę, dokonam zakupu.
od-
Dzień dobry, chcę dokonać zakupu Państwa ogłoszenia przez allegro, proszę o napisanie swojej eIektronicznej poczty proszę, dokonam zakupu.
od-
@madrzan dziękuję! Na dwóch pierwszych kontach doszło do włamania, zostały już zabezpieczone. Trzecie konto jest już zablokowane.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, chciałabym zgłosić następujące konta, które próbowały za pomocą adresu mailowego wyłudzić ode mnie pieniądze lub dane osobowe.
Uzi1989
rumakowata
proszę o ich natychmiastowe zablokowanie, ponieważ nie mogę zgłosić ich z poziomu aplikacji, co uważam za poważny problem.
Pozdrawiam
tede68 prosi o podanie majka, bo niby nie może dokonać zakupu kup teraz
Wcześniej miałem taką samą sytuację z jaggodzianka
@mometeo dziękuję za Twoje zgłoszenie! Pierwsze konto jest już zablokowane, na drugim doszło do włamania i jest już zabezpieczone.
@zzmea dziękuję za Twoje zgłoszenie! Podane konta są już zablokwoane. Na koncie rumakowata doszło do włamania, jest już zabezpieczone.
mam kolejna probe
tresc wiadomosci
"Witam. Nie mogę znaleźć Pana-i ogłoszenia w aplikacji. Czy mógłby-aby przesłać mi link do oferty na mój mail? Dziękuję bardzo krystyna911@vp.pl"
konto
@chodorkovsky @krrjac dziękuję za Wasze zgłoszenia! Na tym koncie doszło do włamania, zostało już zabezpieczone.
czy nie prosciej byloby blokowac wiadomosci gdzie wymienia sie slowo email albo tego typu?? to jest plaga i walczycie z nia recznie a to powinno byc inaczej rozwiazane
osoby z tych kont wyłudzają adres mejlowy, treść zbliżona niepoprawna gramatycznie i z błędami logicznymi
może przydałaby się na czacie opcja dodania we własnym zakresie takich osób do czarnej listy żeby już nie zawracali głowy?
@robertmk Dziękuję za zgłoszenie. Zablokowaliśmy te konta.
❤️