Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
dostałem taką wiadomość.Client:107302514
Witam, proszę o podanie poczty eelektronicznej do "Kup teraz"
Nie podawaj ,to próba wyłudzenia twoich danych .Klientom nie jest potrzebny twój adres meilowy.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry , jestem zainteresowana zakupem , czy mogę prosić o pomoc ? Mam zamiar złożyć zamówienie , ale strona podpowiada mi "Wpisz @ adres sprzedawcy" ale nie mogę go poznać, gdyż nie podał go Pan w ogłoszeniu , więc proszę o podanie go na tym czacie , serdeczne pozdrowienia
@dzaba-dzaba Dziękuję, działamy już w sprawie tego konta.
Client:101974132 [edycja]
Witam ten klient chciał ode mnie maila tak jak wyżej pisali ludzie w celu dokończenia transakcji poczym w mailu strona przekierowuje do logowania w banku
Tylko teraz mam zablokowany przedmiot przez oszusta i nie wiem jak to anulować
@fufii dziękuję za Twoje zgłoszenie, zabezpieczyliśmy to konto. Nieopłacone zamówienie zostaniwe anulowane, a oferta wznowi się automatycznie po 5 dniach od zakupu.
@fbojami, dodam tylko, że zablokowaliśmy to konto. 🙂
Dziekuje oto kolejny :Client:107301427
@fbojami, zablokowany. Dzięki. 🙂
kolejny klient prosi o ares email :
Client:44239208
@fbojami, dzięki za zgłoszenie! Już go zablokowaliśmy. 🙂
Dziś dostałam wiadomość od Annn1978 oraz od Client:44239208 również prośbę o adres email. Prośba Moderatora o zablokowanie
@Beatkaxx89, pierwszego loginu nie znalazłam na Allegro, drugie konto już zablokowaliśmy.
Witam. Podepnę się pod temat 🙂
maniks74
Prośba o podanie e-mail
/ łamana polszczyzna
@Awiszon, dzięki, tu było włamanie. 🙂 Zabezpieczyliśmy to konto.
Ten użytkownik również poprosił mnie o maila: longermarcin89
@LadyNeko, ktoś włamał się na to konto - już je zabezpieczyliśmy. 🙂
Otrzymałem identyczną wiadomość od tego użytkownika. Na podanego maila otrzymałem taką wiadomość:
Witam. Dostałem taką wiadomość od Client:35997583
Dzień dobry , jestem zainteresowana zakupem , czy mogę prosić o pomoc ? Mam zamiar złożyć zamówienie , ale strona podpowiada mi "Wpisz @ adres sprzedawcy" ale nie mogę go poznać, gdyż nie podał go Pan w ogłoszeniu , więc proszę o podanie go na tym czacie , serdeczne pozdrowienia.
Czy to oszustwo?