Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@mirmonia Dziękuję za zgłoszenie - zabezpieczymy to konto. 🙂 Żaden kupujący z Lokalnie nie potrzebuje takich danych, żeby dokonać zakupu.
@elita16 Dziękuję za zgłoszenie. Oczywiście żaden kupujący na Lokalnie nie potrzebuje Twojego mejla, aby sfinalizować transakcję. Na tym koncie doszło do włamania i już je zabezpieczyliśmy.
@malenstwo_156 Cześć, dziękuję za sygnał. Prześlij nam proszę tego mejla za pomocą opcji "przekaż dalej" na phishing@allegro.pl (zablokujemy stronę do której przekierowuje wiadomość).
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Ostatnio jest jakaś plaga prob oszukania, przynajmniej na lokalnie, co więcej po zdjęciach które zostały wysłane widać ewidentnie że to ta sama osoba, serio nie można z takim gnojem nic zrobić?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Kolejny, kilka prob w kilka minut, fajnie się zaczyna dziac
@Karorrr93 Bardzo dziękuję za zgłoszenia i czujność. Konta są już zabezpieczone (doszło na nich do włamań).
Dzień dobry, chciałabym zgłosić, że otrzymałam dokładnie taką samą wiadomość jak na zdjęciach powyżej od użytkownika osqbana, czy mogłabym prosić o sprawdzenie tego konta? Dziękuję z góry 🙂
Witam ponownie.
Znów mi jakiś baran napisał
@jamp99 Dziękuję, zabezpieczymy to konto
Co to za mail ?
Gość poprosił mnie o mail przez whatsapp i dostałem taką wiadomość
@s3km3t Jest to próba oszustwa, nie klikaj proszę w żadne linki. Mejla prześlij nam na phishing@allegro.pl (za pomocą opcji "przekaż dalej").
zrobione, dzięki
Kolejny wyłudzacz napisał do mnie:
@grzmot Dziękuję za zgłoszenie, zabezpieczymy to konto.
@doksiowa Tak, jest to próba wyłudzenia danych. Żaden kupujący nie potrzebuje Twojego adresu mejlowego, żeby dokończyć transakcję na Lokalnie. Konto zostało zabezpieczone, dzięki za zgłoszenie 🙂
Kilka minut po wystawieniu aparatu przyszła taka wiadomość...
@ciuszki89 Dziękuję za zgłoszenie. Zabezpieczyliśmy to konto.