Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Jeszcze jedna osoba do zablokowania:) te trzy wiedomości od tej samej osoby były
Usunięte
Zgłaszam scammera. Mam pytanie wszedłem w link podany w mailu lecz nie podałem danych konta bankowego. Co robić dalej? Maila wysłałem na phishing@allegro.pl.
@AdamJ29 Dziękuję za zgłoszenie. Zabezpieczyliśmy to konto.
Witam, u mnie podobna sytuacja, oferta widnieje od kilku minut i już dostałem wiadomość z prośbą o adres email.
@sisilaish To konto jest już zablokowane. Dziękuję za zgłoszenie.
Ja wystawiła 3 rzeczy i już z 3 kont dostałam takie wiadomości o maila i telefon
Chyba powinniście lepiej chronić swój portal.
Dodatkowo przekierownania na strony żeby zalogować się na konta żeby niby płatność dostać od allegro
witam, proszę o zablokowanie wyżej podanego konta 44892043
@poldzony dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Ode mnie też chcieli e-maila.
Mam konto na allegro od 18 lat teraz chcę sprzedawać na allegro lokalne , czy powinnam utworzyć nowe konto? Wystawiłam rzeczy ale kupujacy pytaja o mój email. Co ja robie nie tak?
@soltyska nie podawaj proszę adresu e-mail. Osoby, które piszą do Ciebie z taką prośbą nie mają uczciwych zamiarów. Czy mogę poprosić Cię o podanie loginów tych osób?
Nie musisz zakładać nowego konta, aby wystawiać ofert na Lokalnie, a kupujący nie potrzebują ani Twojego adresu e-mail ani numeru telefonu.
Jeśli podałaś adresy e-mail to uważaj proszę na wiadomości jakie otrzymasz, nie klikaj w linki, nie potwierdzaj płatności, a wiadomość od razu prześlij (za pomocą opcji [przekaż dalej] na adres phishing@allegro.pl ).
Dostałem wiadomość z prośbą o podanie maila z konta vittu1337. Proszę o sprawdzenie czy nie doszło do oszustwa i próby wyłudzenia. @
@Client:26483155 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
otrzymałam prośbę o email od kont po wystawieniu przedmiotów na sprzeadaż
Próba oszustwa.
tak zdążyłam doczytać tutaj na forum dlatego podaje nazwy kont
@aajka_84 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Pierwsze konto zablokowaliśmy, na drugim doszło do włamania i zostało już zabezpieczone.