Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Chyba powinniście lepiej chronić swój portal.
Dodatkowo przekierownania na strony żeby zalogować się na konta żeby niby płatność dostać od allegro
witam, proszę o zablokowanie wyżej podanego konta 44892043
@poldzony dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Ode mnie też chcieli e-maila.
Mam konto na allegro od 18 lat teraz chcę sprzedawać na allegro lokalne , czy powinnam utworzyć nowe konto? Wystawiłam rzeczy ale kupujacy pytaja o mój email. Co ja robie nie tak?
@soltyska nie podawaj proszę adresu e-mail. Osoby, które piszą do Ciebie z taką prośbą nie mają uczciwych zamiarów. Czy mogę poprosić Cię o podanie loginów tych osób?
Nie musisz zakładać nowego konta, aby wystawiać ofert na Lokalnie, a kupujący nie potrzebują ani Twojego adresu e-mail ani numeru telefonu.
Jeśli podałaś adresy e-mail to uważaj proszę na wiadomości jakie otrzymasz, nie klikaj w linki, nie potwierdzaj płatności, a wiadomość od razu prześlij (za pomocą opcji [przekaż dalej] na adres phishing@allegro.pl ).
Dostałem wiadomość z prośbą o podanie maila z konta vittu1337. Proszę o sprawdzenie czy nie doszło do oszustwa i próby wyłudzenia. @
@Client:26483155 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
otrzymałam prośbę o email od kont po wystawieniu przedmiotów na sprzeadaż
Próba oszustwa.
tak zdążyłam doczytać tutaj na forum dlatego podaje nazwy kont
@aajka_84 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Pierwsze konto zablokowaliśmy, na drugim doszło do włamania i zostało już zabezpieczone.
Proszę o zablokowanie tego użytkownika.
czy po kliknięciu w ten link ale nie podanie żadnych danych ustanowię możliwość utraty danych itp ?
@Leniwiec08 dziękuje za Twoje zgłoszenie! Na tym koncie doszło do włamania, już je zabezpieczyliśmy. Jeśli kliknąłeś w link to bardzo proszę abyś przeskanował urządzenie programem antywirusowym i antyszpiegowskim, a także zmienił hasła szczególnie do bankowości. Otrzymaną wiadomość e-mail prześlij proszę za pomocą opcji [przekaż dalej] na adres phishing@allegro.pl
@qbusss dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dzień dobry,
Miałem kilka propozycji od osób które chciały żeby podać numer telefonu lub maila.
Chciał bym dowiedzieć się jak mogę ostrzec inne osoby przed tymi naciągacami
Wpisując ich na forum, moderacja zablokuje ich.