Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@delfin_z, na to konto ktoś się włamał. Już je zabezpieczyliśmy.
@Boris_Dime, na to konto ktoś się włamał. Już je zabezpieczyliśmy. Dzięki za zgłoszenie!
@michalg84, zablokowaliśmy to konto. 🙂
@madziak_b Dziękuję za sygnał. Zabezpieczyliśmy to konto.
Kurcze, nie wiedziałem że to próby oszustwa. Naprawdę człowiek musi tu bardzo uważać. Też właśnie dostaje takie wiadomości. Ale było też tak że ktoś z fikcyjnego konta kupił towar nie mając zamiaru odebrać i zapłacić. Kontakt sie urywał ale w ten sposób i tak dostawał wszystkie moje namiary; mail, adres do wysyłki oraz telefon. Więc jak chcą to nie ma możliwości obrony.
@czarek4 Oba zgłoszone konta zostały już zabezpieczone. Jeśli podałeś swoje dane (numer telefonu lub adres mejlowy), to uważaj proszę na nieznanego pochodzenia linki, a najlepiej w ogóle w nie nie klikaj 🙂
@Damian-Terry31 Dziękuję za zgłoszenie. To konto zostało już zablokowane.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dostałam od kupujacego:
wiadomość takiej treści:
Witam, jestem zainteresowany Państwa ofertą. Chciałabym zamówić. Podczas składania zamówienia proszą o podanie aktualnego adresu e-maila sprzedawcy. Czy może Państwo podać swój aktualny adres e-mail. Pozdrawiam
Już sie zorientowałam, ze to forma wyłudzenia, ale mam pytanie, czy ja muszę każdorazowo zgłaszać takiego "kupującego"
@Nifrad Dziękuję za zgłoszenie, to konto zostało już zabezpieczone. 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 314 stron oszustów? Na każdej stronie chyba z dziesięciu... Za rok okaże się, że będzie ich więcej niż ludności w Polsce. Chyba, że te same osoby, które zmieniają nick. A wtedy to jest walka z nimi do końca świata. (chyba, że chodzi tu o coś innego...)
Klient Marcel ( forsey) prosi o podanie mojego nr telefonu niby potrzebne przy kup teraz
@natalcolek Dziękuję za zgłoszenie, konto zostało już zabezpieczone
Proszę o zablokowanie użytkownika
Klient o nr 43732603 prosi o podanie mojego e-maila w celu zlozenia zamowienia.
To próba wyłudzenia ,nie podawaj , Klientom nie jest potrzebny adres meilowy .