Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
teraz otrzymałem od takiej osoby
Trafiłem tu i myślę, że chodzi o wyłudzenie danych..
Witam , strona informuje mnie " Wpisz @ adres sprzedawcy" kontaktowałem się z asystentem i zostałem poinformowany że bez niego nie będę mógł zapłacić gdyż jest on wymagany do otrzymania środków i potwierdzenia sprzedaży przez sprzedawcę , jednak nie umieścił go Pan w ofercie więc proszę o jego przesłanie abym mógł dokończyć zakup i zapłacić korzystając z opcji "kup teraz" Serdeczne pozdrawiam
@michalghost Dziękuję, to konto jest już zablokowane w naszym systemie.
Właśnie dostałam wiadomość od Kajtek
@Anik801, na to konto ktoś się włamał. Już je zabezpieczyliśmy. 🙂
I kolejne
Hej, u mnie to samo:
Rower Electra Mulholland 3i Cruiser
Też dzisiaj dostałem prośbę o Email
Kolejni oszuści , 2 minuty po wystawieniu przedmiotu wiadomości z wyłudzeniem adresu mail:
Client: 108412355 oraz Michał (megashadow)
@BGirl, jedno konto zablokowaliśmy, na drugie ktoś się włamał. Dzięki za zgłoszenie. 🙂
Client:108754223 prosi o nr telefonu i wysyła podejrzane smsy wysyłające dane
@edddek77 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Próba oszustwa ⬇
@ClientAlberto Cześć, dzięki za zgłoszenie! Na tym koncie doszło do włamania i już zostało zabezpieczone
Mnie tez właśnie poproszono o e-mail
@Anik801 dziękuję, na tym koncie doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy.
Dokładnie ta sama sytuacja dla loginu: Client:109881436
@Client:59268211 Czy możesz pokazać mi wiadomość, którą dostałeś od tego użytkownika?
Jasne:
Po co im te adresy?
@Client:59268211 Dziękuję, już działamy.
Otrzymałem wczoraj powiadomienie od kupjącego w którym prosił mój email. Też otrzymałem SMS na numer telefonu, w którym był link, niby laptop został sprzedany i mogę zalogować się na swoje konto bankowe, aby otrzymać pieniądzę. Pierwszy screen to jest z email, drugi z linkiem. (Client:104435688 prosił mnie o email)