Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Najlepiej podać międzynarodowy e-mail: fu*k.you@st*pid.nig*er i zgłosić do Allegro 😛
spokój murowany - aż do następnego takiego cymbala 😞
Dwa pytania z prośbą o podanie adresu e-mail z dwóch różnych kont, w obu przypadkach to samo zdjęcie ekranu które ma niby służyć za potwierdzenie słuszności prośby.
nicki allegro:
Przesyłam kolejne konto
@Bartek_J_Ch Dziękuję 🙂 Zabezpieczymy to konto
Proszę o zablokowanie użytkownika
Witam,
Ten sam problem. Chwilę po wystawieniu, kupujący Marcel (oznakujsie) wybrał Kup Teraz i prosi o email:
@canrad Cześć, dziękuję bardzo za zgłoszenie, zablokowaliśmy to konto
@Martuszka89 Tak. Zablokowaliśmy konto użytkownika, który do Ciebie pisał.
To samo dzisiaj dostałem. Pierwszy raz się z tym spotkałem.
Kiedy kupujący chciał kupic odemnie produkt pojawiło mu się takie cudo,czy ktoś sue spotkał z tym?
@Samsunggalax Niczego nie podawaj, nic nie klikaj, niczego nie potwierdzaj, bo stracisz pieniądze. To próba oszustwa.
a jakim sposobem straci pieniądze, podając e-mail???
@EKAM__ Na podany adres mejlowy mogą przychodzić wiadomości, w których nadawca podszywa się pod - na przykład - Allegro. Użytkownicy po kliknięciu w link są zachęcani do podawania swoich danych logowania do konta w banku, "potwierdzania zamówień" lub komputer zostaje zainfekowany. Niestety zdarzały się już takie sytuacje.
Proszę o zablokowanie tych konta, proszą o e-mail
Client:104399845
MariuszWlkp2010
Client:104375265
Client:104 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ 395618
Niczego??? a opisz co to bo nie widzimy.
Ja też właśnie prawie dałam się nabrać i podałam adres email. Na szczęście zaraz potem zorientowałam się, że to mocno podejrzane.
@ms_chmurka dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
tu również podejrzane wiadomości