Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Również próby wyłudzenia danych z kont:
eles31,
Client:107183871,
matious,
paula808
@Ewelayna91 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Konta zostały już zabezpieczone.
Boberek_87
"Dobry wieczór, przepraszam nie mogę opłacić zamówienia, allegro prosi o podanie adresu mail sprzedawcy w celu potwierdzenia zakupu"
Również próba wykradzenia danych?
@zaklockami Dziękuję za zgłoszenie, to wygląda na włamanie. Zabezpieczymy to konto. 🙂
U mnie taka wiadomość
Dzień dobry, jestem zainteresowany zakupem z "kup teraz" proszę o podanie @ żebym mógł zamówić
Klient:
@Client:74641260 zablokowaliśmy to konto, dziękuję za zgłoszenie!
zapytanie o mail z tego konta.
sprzedawaję poduszki
niestety kliknąłem z mailu potwierdź zamówienie i wyskoczyło mi to:
@piotrbach jeśli dostaniesz jakiekolwiek inne wiadomości, nie wysyłaj proszę tego zamówienia, to próba wyłudzenia.
Tylko zaglądam tutaj żeby zobaczyć jak sprawnie idzie blokowanie oszustów . Zgłaszajmy ich jak najszybciej .
Otrzymałem już wiele próśb o adres email, nawet jeden kupujący przesłał fotokopię formularza z rubryką na wpisanie mojego e-mail, login tego kupca to: sadowski0000
a wcześniejsze wiadomości od:
Client:107051555
Client:107037398
Client:105354777
Client:105430133
Coś chyba tu nie jest tak?
Dzień dobry, chciałbym zgłosić kolejne konto, które próbuje wyłudzić dane:
Zgłaszam dwie kolejne dziwne prośby. Jedna niestety skuteczna. Odpowiedzialem z automatu.
Proszę o zablokowanie użytkowników.
Mafalda1982
Client:107263038
@loboxs dziękuję za Twoje zgłoszenie! Pierwsze konto zostało zabezpieczone, ponieważ doszło na nim do włamania, drugie jest już zablokowane.
Dzień dobry mam podobny problem próba oszustwa za pomocą email z kont sobolaga i DAWID12345
@Client:58025176 Dziękuję za zgłoszenie, ale czy możesz pokazać tutaj wiadomość, którą otrzymałeś od tego drugiego użytkownika?
"Witam , przepraszam za kłopot , czy mogę prosić o podanie adresu e-mail? gdyż nie jestem w stanie złożyć zamówienia"
taka wiadomosc dostalam, niestety z automatu podalam email. bylo to od uzytkownika
@marlena722, na to konto ktoś się włamał. Już je zabezpieczyliśmy.
Dzisiaj miałam 2 wiadomości o podanie maila z kont :
Syllwia 59
Kamix1_2008