Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Client:102588880 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Hej niestety podałem swojego e maila. Proszę o zablokowanie
@Wingson na tym koncie doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy, więc dziękuję za czujność.
Do mojego konta doszło już do włamania ?
@Wingson w takim razie nie klikaj proszę w żadne linki ani przyciski, które znajdziesz w podejrzanych wiadomościach, w których ktoś może się podszywać za Allegro lub kupującego z Allegro.
Witam, również dostałem maila z prośbą o adres email, w aplikacji nic nie ma
@franz133 dziękuję za zgłoszenie. Konto jest już zablokowane.
To samo:
Lampa Lirio by Philips
Witam, aktualne?
Czy mogę prosić o podane adres E.mail
ponieważ jest on wymaganuy do zakupu w trybie "Kup teraz?
@arfenka dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Podobny temat, wydało mi się to podejrzane
@justbacz1 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ A czy mozecie sprawdzic te schody na koncie zarobnaw@gmail.com @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:101430791 Napisz proszę, o co dokładnie chodzi, bo niestety nie wiem jakie schody masz na myśli.
A dlaczego zablokowaliscie mi Konto,co bylo powodem a ja powiem Wam ze jesterscie jagorsza platforma z ktorej do tej pory sie spotkalem. Dzialam na **piiip**, Adresowie, Sprzedajemy a u Was dlatego ze kupujacy zakupil tyen naped i tyo wszystko. bo ja u Was nie wystawil bym prezerwatyw. Prosze mi powiedziec kosgo mam winic za tten caly balagan przez ktory nie moglem wyslac napedu a on mi przelal za niego kase. Jak ja przednim wygladam jak oszust i **piiip**a. Chociaz nie jeden tutaj pyta OSZUST???
Juz ostrzezenie przed Allegroooo
Dzień dobry. Chciałbym zgłosić użytkownika który prosił o email a ja mu go podałem omyłkowo
@Client:56089657 czy możesz przesłać mi zrzut lub zdjęcie wiadomości, którą dostałeś od tego użytkownika?