Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@LukeUseTheForce Cześć Łukasz. 🙂 To nie jest prawda, żaden klient nie potrzebuje Twojego adresu mejlowego. Konto wysłałam już do zabezpieczenia. Jeśli rzeczywiście się coś sprzeda, to status płatności na Allegro Lokalnie sprawdzisz w zakładce Zamówienia od kupujących.
ko_alka
Chyba lepiej zamieścić ten i tylko ten post jako automatyczną wiadomość lub jako przypiętą wszędzie gdzie się da na allegro bo 357 stron i co drugi zadaje to samo pytanie, aż oczy bolą. Inaczej będzie kolejne 10000 takich samych pytań "Czy potrzebny jest mój email?" Ludzie CTL+F nie potrafią używać.
@Martella55 Zabezpieczyliśmy to konto. Dziękuję za zgłoszenie.
Przesyłam podobną wiadomość którą dostałem 🙂
@Michal4820 Dziękuję za zgłoszenie! Konto zostało już odpowiednio zabezpieczone. 🙂
@maria_danuta dziękuję za zgłoszenie, to konto jest już zablokowane w naszym systemie.
@mechanior84 To konto jest już zablokowane. Dziękujemy za zgłoszenie.
Dzien dobry,
Użytkownik leszek6066 potrzebuje mojego maila do zakupu przedmiotu, czy dobrze rozumiem, że to próba oszustwa?
@j-ladone Zabezpieczyliśmy to konto. Dziękuję za zgłoszenie.
Witam
Otrzymałem prośbę o potwierdzenie transakcji przez podanie mejla od Client:107246100
Dziękuję i pozdrawiam.
@Rafik_mniam Zablokowaliśmy to konto. Dziękuję za zgłoszenie.
@Rafik_mniam dziękuję za Twoje zgłoszenie 🙂
Konto Tadzika jest już zabezpieczone.
Witam,chyba mam oszustwo,użytkownik rodneey17,prosi o email ponieważ nie może złożyć zamówienia poprzez czat z allegro lokalnie
@td242 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Witam
Kupujący,, giacomo-jaco,, na alegro lokalnie poprosił mnie o podanie adresu meilowego ale ta wiadomość dostałam na normalnym alegro później na swoim mailu.Prosze o sprawdzenie kupującego.
Oszustwo.