Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Client:75081844 Konto zabezpieczone.
Witam,
Dopiero dzisiaj dołączyłem do Allegro gadane i ten wątek i jestem zaskoczony skalą prób wyłudzeń. Ale też Allegro popełnia błąd bo na końcu wiadomości piszecie: "Każdy e-mail od Allegro zawiera Twoje imię, nazwisko i login (jeśli masz je w swoim koncie). Jeśli podejrzewasz, że e-mail jest fałszywy," a na początku: "Cześć Piotr, w Twoich wyszukiwaniach pojawiły się nowe oferty ..." Gdzie jest nazwisko i login?
@piotrst71 W wiadomościach od Allegro na końcu zawarta jest informacja "Każdy e-mail od Allegro zawiera nazwę firmy oraz login." Trochę wyżej znajdziesz oznaczenie Wiadomość wysłana przez Allegro do Allegro.pl sp. z o.o. (tutaj Twój login).
chcę zgłosić nieuczciwego kupującego - próba wyłudzenia danych - proszę admina o interwencję
@nikanovicz dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczylismy to konto.
Nie musisz podawać ludziom email lub numeru telefonu
Pod takim nr ktoś właśnie próbował wyłudzić dane i wylał maila z fałszywego konta allegro, poproszę o zwrócenie uwagi na moje konto.
@KuzniaKalcifer Dziękuję bardzo za zgłoszenie. Nie podawaj proszę na przyszłość swojego adresu mejlowego, bo żaden klient tego nie potrzebuje, żeby sfinalizować transakcję.
Nie by człowiek dorosły a złapał się jak dziecko, dobrze, że chociaż zaświtała głowie myśl że ten msil jest dziwny.
Witam, proszę o blokadę fejk konta i zwrot prowizji
Lynn Lill
tel: 666 666 765
e-mail: will.iamsabete2@gmail.com
Tee dane już się wielokrotnie na forum pojawily
@Shakin_luban Konto zablokowane. Dzięki za zgłoszenie. 🙂
O zwrot prowizji napisz do nas tutaj.
Witam, proszę o blokadę konta i zwrot prowizji
Kupujący
Client:117740058
Odbiorca
Lynn Lill
666 666 765
richardog.undela@gmail.com
@maggots Wskazane konto jest już zablokowane. Dziękuję za zgłoszenie.
Dzień dobry, Ja również poproszę o pomoc. Wczoraj otrzymałam taką wiadomość, niestety w odpowiedzi przesłałam meila 🥺
@_beejbi_ Dziękuję za zgłoszenie. Zablokowaliśmy już to konto.
Dziękuję za tak szybką reakcję i pomoc!
:biały_gruby_symbol_zaznaczenia:Uwaga:biały_gruby_symbol_zaznaczenia:Pozycja : Skarbonka świnka została zarezerwowana (Aniela Włodarczyk Asnyka Adama 84A, Zgierz) na allegrolokalnie.pl jeżeli zgadzasz się na sprzedaż, wprowadź swój adres mailowy na czacie w celu potwierdzenia.
Dostaję wciąż takie wiadomości z portalu allegro. Co to jest?
Próba oszustwa, nie podawaj maila.
Dziękuję za informację. To ten klient.