Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Dostałem dwie takie same wiadomości z różnych kont
@Client:38539414 Dziękuję za zgłoszenie, oba konta zostały już zabezpieczone
Również dostałem wiadomość od client:117168789 z prośbą o podanie maila
@damian125102 Podaj proszę treść wiadomości, jaką otrzymałeś.
niestety podałem maila, ale nic więcej nie klikałem.
W odpowiedzi dostałem też takie zdjęcie:
@damian125102 Przekazałam zgłoszenie do odpowiedniego zespołu. Samym mailem nie musisz się przejmować. Ważne, abyś nic nie klikał w otrzymanej wiadomości.
Z tych kont dostałam podejrzaną wiadomość, że ktoś zarezerwował sprzedawany przeze mnie produkt na Allegro Lokalnie. Aby potwierdzić zamówienie miałam podać maila, po czym dostałam maila, żeby potwierdzić płatność.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@madzianaa Dzięki za zgłoszenie! Konta zostały zablokowane.
Dzisiaj otrzymałem PW od "Grażyna Magda (SkutecznyMailing) z treścią "Witam. Prosze podac tutaj swoj mail, bez niego niestety nie moge zlozyc zamowienia poprzez opcje kup-teraz."
Ostatnio jak miałem podobną treść na **piiip** to była kradzież danych logowania w banku.
@Kuntakwinta00 Dziękuję, konto zostało zabezpieczone.
@Varrol @Client:110402648 @crash_override Wasze zgłoszenia zostały zweryfikowane. Wskazane konta zabezpieczono. Dzięki!
Dostałem wiadomość na platformie allegro że żeby dokończyć sprzedasz na Allegro lokalnie mam podać e-maila. Wiadomość od użytkownika Z
amowienie-41878
Tak to próba oszustwa.
To widać że ktoś jako użytkownik Zamowienia-**** ma dużo innych loginów z login Zamowienia- tylko inny numer
@Wojewodzic Dzięki, konto zostało zablokowane!
@sobalamateusz dziękuję Ci za czujność! Już sprawdzamy to konto.
@roksian121212 Nie, żaden z tych maili nie jest prawdziwy i nie pochodzi od nas. Czy po kliknięciu w te linki podałaś jakiekolwiek dane osobowe lub dokonałaś jakiś płatności?