Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Jak nie otworzysz zwrotnych maili to nie grozi.
@kampoli nie klikaj proszę linku z wiadomości e-maila, samo podanie e-maila jeszcze nie niesie konsekwencji. Dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
@Client:43434575 Tak. Zabezpieczyliśmy już konto, z którego nieuczciwy użytkownik wysyłał do Ciebie wiadomości.
Dzień dobry
Nie będę tworzył nowego tematu, ale mam podobną sytuację.
Podałem maila i pojawił się dziwny link. Do tej pory nie otrzymałem wpłaty.
A czy otwierałeś ten link i coś tam podawałeś, nie sądzę żebyś otrzymał jakąś wpłatę.
Dzień dobry @chlystq! Dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Otrzymałem wiadomość od kupującego:
Czy to próba oszustwa?
Nie potrzebuje, tak działają oszuści.
Oczywiście że to próba oszustwa, nie podawaj
Dziękuję
Dzięki
Ja tez dostałam dziś taka wiadomość... podałam mail (mozna to jakos cofnac?)🙈, a potem zgłosiłam do Allegro jako próba wyłudzenia danych...
Nie można cofnąć ale samo podanie maila niczym nie grozi, gorzej jak otworzysz zwrotne linki.
Dziękuję.. nie wiem co mnie dziś zamroczyło, nie jest to mail powiązany z kontem wiec może trafi do spamu...
@Client:119427892 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
PILNE i WAŻNE!
Dostałem zapytanie o e-mail. Niestety go napisałem. Czy może mi coś grozić? Jak się zabezpieczyć? Użytkownik pyta ma zawieszone konto.
co tu takiego pilnego , dostaniesz złośliwego linka , obrobią Ci konto , nic poza tym się wielkiego nie wydarzy .
@Client:116899923 samo podanie e-maila nie niesie konsekwencji, ale uważaj proszę na e-maile jakie otrzymasz. Nie klikaj linków z "potwierdzeniem płatności" itp.