Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Client:82848923 Dziękuję! Konto zablokowane. 🙂
Dzień Dobry, identyczna sytuacja z dwoma kontami:
client:42393748 oraz robi12222
@wojtekpawlik2007 Dziękuję za zgłoszenie. Konta zostały zabezpieczone.
Dzień dobry, dostałam 4 wiadomości na czacie allegro lokalnie z prośbą o podanie adresu email celem dokonania płatności przez kup teraz. Czy faktycznie jest to potrzebne? Po podaniu adresu email, kupujący przestali się odzywać. Czy mam się czym martwić? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Nie potrzebuje, tak wygląda próba oszustwa.
Dzięki!
@mmmsio To próba oszustwa.Samo podanie maila niczym Ci nie grozi.Zapewne pytający prześlą Tobie odpowiedź z linkami do kliknięcia.Nic nie klikaj !
Dzięki za pomoc
Mam dokładnie tą samą wiadomość
Kod klienta: 107770444 Dawid
@Wojtalasylwia Konto zostało zabezpieczone. 🙂
Użytkownik: robi12222 i Użytkownik: client:42393748
Najpierw wiadomość z podaniem adresu email
A potem rzekoma instrukcja wysłania paczki:
A na adres email dostałem to:
@Client:71520768 Dzięki! Konta zostały zablokowane. 🙂
Dzień dobry, mam podobny problem z kupującym jak opisane powyżej.
Kupujący najpierw zapytał o e mail i dostałem wiadomość z Allegro, że przedmiot został sprzedany w niedzielę. Przez ten czas status jest : poczekaj, aż kupujący opłaci przedmiot.
Napisałem do kupującego z zapytaniem, ale nie otrzymałem żadnej wiadomości zwrotnej. Przedmiot mam jako sprzedany, czy mogę wystawić w tej sytuacji ogłoszenie ponownie?
@kamicho2003 Dziękuję za zgłoszenie! Konto zostało zablokowane.
Oferta zostanie wznowiona automatycznie po 5 dniach. Oczywiście możesz wystawić nową już teraz, korzystając z opcji "wystaw podobną". Musisz jednak pamiętać, by wyłączyć automatyczne wznowienie tej pierwotnej oferty. Otrzymasz w tej sprawie powiadomienie mailowe na 24 godziny przed wznowieniem.
Dzień dobry, chciałabym zgłosić kolejnych kupujących którzy wrzucają obrazek z pytaniem o adres email: lukasz181111 oraz Client:49957311
Dzień dobry Użytkownik stach191 prosi o adres email Wiadomość od niego w centrum wiadomości: "Witаm. jеstеm zainteresowany zakupem.. Kombinezon przeciwdeszczowy Papagino roz. 74 - 80 Proszę o adres. еmаil, jes t mi potrzebny, do potwierdzenia zakupu😇"
@ewkru Dziękuję za zgłoszenie. Konto zostało zabezpieczone.
@rem76 Dziękuję za zgłoszenie. Konta zostały zablokowane.
Dzień dobry, użytkownik Client:117582111 wysłała wiadomość "proszę podać mi mail@ Adres, Dla "Kup Teraz"" na allegro lokalnie
@sebster_bstok Dziękuję za zgłoszenie! Konto zostało zabezpieczone.