Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Nie podawaj maila tak działają oszuści, nie potrzebny mail żeby kupić.
@tenisista-pp dziękuję za Twoje zgłoszenie! Czy chodzi o konto V_i_c_t_o_r? Jeśli tak, to konto jest już zablokowane.
Do mnie napisał użytkownik Mariusz (alle_oleje) i nawet screena podesłał, że niby allegrolokalnie wymaga email sprzedawcy. Co z tym zrobić, gdy system napisał mi, że on rozpoczął płatność a aukcja zniknęła z aktywnych?
@przemKrk kupujący nie potrzebuje Twojego maila do opłacenia transakcji. Dziękuję Ci za zgłoszenie, to konto jest już u nas zablokowane, a Twoja oferta wznowi się automatycznie po 5 dniach od nieopłaconego zakupu.
Sprzedałem przedmiot dostałem link do płatności niestety wchodzę w teraz i jest czarny
To oszustwo w nic nie klikaj
@Client:79852319 jak się zalogowałeś do banku szybko blokuj dostęp i zmieniaj hasło bo Ci wyczyszcza konto bankowe !!!
Że też ludzie się jeszcze nabierają na takie grubymi nićmi szyte oszustwa
@glenmoranghie bo allegro jest zbyt skomplikowane dla początkujących, inny portal ma wypłatę kasy dopiero jak kupujący odbierze towar i potwierdzi więc to troszku myli niektórych i stąd problemy 🙂
Bo to oszustwo, skąd masz tą ofertę?
@Client:79852319 przykro mi, było to oszustwo, zablokowaliśmy już konto osoby, która dokonała tego zakupu. Jak najszybciej zmień dane do bankowości i logowania, przeskanuj urządzenie programem antywirusowym. Dla pewności skontaktuj się też proszę z bankiem.
Aby sprzedać coś na Allegro Lokalnie nie musisz podawać adresu e-mail, potwierdzać płatności, a informację o sprzedaży dostaniesz od nas e-mailowo.
Potencjalny nabywca prosi o e-mail.
Proszę o zablokowanie wyłudzacza.
@filutkowcy Dziękuję za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
Nie rezygnuje niestety.
jednak faktycznie odezwał się właściciel skradzionego konta, temat zamknięty
u mnie to samo, dzisiaj i wczoraj : client:79404347
@krzysium86 to konto również jest już zablokowane w naszym systemie.
Dziękuję, ale mam podobne pytanie jak niżej. Rozumiem że aukcja zostanie wznowiona, ale co z płatnym wyróżnieniem, teoretycznie kosztowało grosze, ale czy zostanie wznowiona aukcja z wyróżnieniem, czy dni kiedy było "nieaktywne" przepadną?
@krzysium86 napisz proszę w tej sprawie za pomocą tego formularza.