Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Client:107479818 Zabezpieczyliśmy to konto. Dziękuję za zgłoszenie.
Próba wyłudzenia danych
@kasiek19823 Dziękuję za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
Witam. Otrzymałam wiadomość o kupnie przedmiotu razem z załącznikiem kodu qr czy jest to jakieś oszustwo? Pozdrawiam
@Client:113978847 To próba wyłudzenia danych. Zabezpieczyliśmy już konto, z którego do Ciebie pisano.
Czy użytkownik z loginem
client: 120162750 jest zablokowany? Bo dostałam wiadomość zapytanie o przedmiot ale nie moge wejść na login użytkownika
@Client:113978847 Tak, to konto jest zablokowane.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ chciał bym zgłosic próbe oszustwa byście mogli zablokować tamto konto. Pozdrawiam
@Pawel323f_2005 Dziękuję. Zabezpieczyliśmy to konto.
Witam, dostałam zapytanie o email w sprawie zakupu jednej z wystawionych przeze mnie rzeczy. Następnie przyszedł email niby od Allegro z domeny zohomail.in o tym, że kupujący zapłacił za towar i dostawę. Pierwszy raz miałam taki przebieg transakcji i sprawdziłam adres, z którego przyszedł email z potwierdzeniem.
Nie podawaj, to oszustwo
Właśnie podałam email, ale nie wpisywałam tego kodu żeby potwierdzić transakcje, którą dostałam mailem. Tym bardziej, że widzę, że aukcja niby kupionego przedmiotu nadal trwa. W jaki sposób i komu powinnam zgłosić użytkownika, który się do mnie w ten sposób odezwał?
Podaj tutaj login użytkownika, moderacja zablokuje konto
Wiadomość dostałam od: Darek- BA
Dziękuję za odpowiedź!
@Client:98050003 Zabezpieczyliśmy konto, z którego do Ciebie pisano.
Witam. Dostałem taką wiadomość.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o weryfikację i usunięcie tej wiadomości z mojej historii.
@Arek1977r Dziękuję za zgłoszenie. Zabezpieczyliśmy to konto.
Alufelgi 16" 5x108 5x112 po piaskowaniu
po zeskanowaniu kodu QR możliwość otrzymania zapłaty za towar i prośba o logowanie do mojego banku
chyba nie tak to powinno wyglądać.?
To oszustwo.