Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
2 razy została aukcja zakonczone przez kupienie proszę o ich anulowanie tych 2 aukcji
@globus126 Konto zostało zablokowane. Nieopłacone zakupy wznowią się automatycznie w ciągu 5 dni lub możesz wystawić je wcześniej ponownie korzystając z opcji "wystaw podobną ofertę".
Problem taki, że po wystawieniu sytuacja się powtarza. Dziś już dwa razy i szczerze odechciewa mi się po raz trzeci. Tym bardziej, że za każdym razem płace,a wyróżnienie a limit smart zostaje zablokowany na czas kilku dni
dzień dobry - kolejna próba wyłudzenia adresu email
nazwa oszusta:
Ta sama historia, ta sama treść jak w przypadkach opisanych powyżej
@Neo193 Dziękuję, to konto również zabezpieczyliśmy
@Neo193 Dziękuję za zgłoszenie, podjęliśmy już odpowiednie działania na tym koncie
Dostałem kod qr do zeskanowania w celu potwierdzenia i otrzymania płatności, na prywatnych wiadomościach allegro od tego użytkownika https://allegro.pl/uzytkownik/kolgol11
@ktyczynski To konto jest już zablokowane. Dziękuję za zgłoszenie.
Witam. Dostałem dziś taką wiadomość od kolgol11 . Moim zdaniem jest to próba oszustwa. Nigdy wcześniej nie miałem takiej sytuacji, i pierwsze słyszę o jakichś kodach QR aby otrzymać płatność.
Jest to oszustwo
Również dzisiaj otrzymałem taką wiadomość
@Kamil2893 Dziękuję za zgłoszenie. Zabezpieczyliśmy konto, z którego do Ciebie pisano.
@zg18 Dziękuję za sygnał. Zabezpieczyliśmy to konto.
@nat_not czy allegro robi coś w tym kierunku żeby na tym lokalnie nie dochodziło do tyłu oszustw, już niejeden stracił kasę bo kupił przedmiot poprzez wysłany link
Dostałam taką wiadomość i nie wiem czy to nie jest próbą wyłudzania.
Jeśli prosi o adres e-mail jest to oszustwo.
Obrazka nie widzimy puki moderacja nie odkryje
Prośba o maila, kod QR to próba oszustwa, niczego nie podawaj.