Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Użytkownik rysstan
@sebanurek Dziękuję za zgłoszenie! Konto zostało zablokowane.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, osoba o nicku gochag11 próbuje wyłudzić mojego e-maila, pod pretekstem chęci zakupu.
@chine-trad dziękuję a Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam,
kolejny użytkownik który chce maila do dokończenia zakupu: gochag11
Pozdrawiam
Ktoś oszukuje, że zapłacił za wystawione przeze mnie buty pokazując screen z logiem allegro i żebym podała swój adres email w wiad prywatnej. Gdzie i jak zgłosić to
@InaInaIneczka Podaj tutaj login tego klienta i wklej zrzut ekranu z widokiem treści wadomości.
@InaInaIneczka dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Nie wiem jak sprawdzić login
Do wyludzenia srodkow
O co chodzi
Mail prośba< oszustwo, Obrazka my nie widzimy
@Client:102424823 to próba wyłudzenia danych, zablokowaliśmy już to konto. Dziękuję za zgłoszenie!
oszust
oszust
Witam. Chciałbym zgłosić próbę wyłudzenia maila nick gohag11
Ten użytkownik właśnie ode mnie niby kupił produkt i podałem mu maila, bo niby " allegro mu kazało "
Już wiem, że to oszustwo. A ja niestety podałem mu maila. Pierwszy raz sprzedaję na allegro i wpadłem. Proszę zablokować tego oszusta!
@gumisiek1990 @Hoxel dziękuję za zgłoszenia! Samo podanie e-maila nie niesie konsekwencji, ale proszę nie klikajcie w linki w przesłanych wiadomościach i nie podawajcie danych.
Czy mogę poprosić o zrzut ekranu z wiadomością otrzymaną od tej osoby lub upewnienie się jaki dokładnie to był login? Bo nie znajduję gohag11.
Jeśli nazwa konta to gochag11, już je zablokowaliśmy.