Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Nie jest ale może być więc lepiej nie podawaj, jeżeli chce dokonać zakupu to może to zrobić bez twojego maila. Możliwa próba oszustwa, a zgłaszamy: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@enis84
Obrazka (jeszcze) nie widzimy. Ale najprawdopodobniej kolejna próba oszustwa.
Mail-a nie podawaj (nie ma takiej potrzeby do uczciwego sfinalizowania płatności i transakcji)
Niebezpieczne jest dopiero klikanie w linki, w wiadomości która przyjdzie jeżeli jednak podałbyś tego maila "podającemu się za kupującego".
Zgłosić można: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ,
ale prawdopodobnie dopiero jutro ktoś się tym zajmie .
Więcej:
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedaj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/czy-odpowiada%C4%87-je%C5%9Bli...
@enis84 dziękuję za Twoje zgłoszenie. Kupujący nie potrzebuje Twojego e-maila, aby sfinalizować płatność na Allegro Lokalnie. Zabezpieczyliśmy już konto, z którego otrzymałaś taką prośbę.
Takie cos dziś dostalem. Zdaje sie że jest to próba wyłudzenia danych osobowych. Myślę ze warto zablokować tego uzytkownika.
@manti1986 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
@martitka89 Cześć. Czy możesz powiedzieć coś więcej lub załączyć zrzut ekranu?
To są wszystkie wiadomości oszustów zaatakowali moje konto, proszę coś z tym zrobić? Masakra
@martitka89 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Wszystkie wskazane konta są już zablokowane. Kupujący nie potrzebuje Twojego adresu e-mail, aby sfinalizować płatność na Allegro Lokalnie, a te wiadomości mają na celu wyłudzenie Twoich danych.
@Client:76809566 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy wskazane konto.
@kate0313 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam, dostałem dzisiaj podobną wiadomość.
@nieidebomlichy dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.