Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@3DeePrinting, thanks, we blocked them. 🙂
Następne:
@ArMaX2, to konto też zablokowaliśmy. Dzięki za sygnał! 🙂
Witaj. To oszuści. Kupujący nie potrzebuje Twojego adresu mail, żeby kupić od Ciebie na allegro. Pozdrawiam serdecznie :*) Agnieszka
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry. W ciągu dwóch dni od wystawienia przedmiotu 10 razy próbowano wyłudzić moje dane. To jest jakaś masakra. W załączniku screeny.
@Du_ch89 Bardzo Ci dziękuję za to zgłoszenie. Wszystkie te konta są już zablokowane w naszym systemie.
@Client:103579478 Dzięki za zgłoszenie, zabezpieczymy to konto.
Hello. I also got same messege with same email just now. It's happens then I add new item
Dobry wieczór, nie mogę dokonać zakupu. Potrzebnym podanie Twojego adresu e maila, podaj mi go
Co dzień takich prób oszustwa jest ci niemiara ,aż dziw bierze że systemy allegro nie można zaprogramować tak by zawarta w pytaniu fraza o podaniu meila automatycznie eliminowała taką wiadomość zanim dotrze do klienta . Taka zmiana jest konieczna w przeciwieństwie do tych które są obecnie nagminnie wprowadzane.
@beaataa_k Dziękuję za Twoje zgłoszenie. Na tym koncie doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy, więc wszystko jest w porządku.
Ja dziwię się że Allegro lokalnie nie ma jakiegoś systemu , żeby takie wiadomości do sprzedających z automatu blokować
@mciupak89 Dziękuję, na tym koncie doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy.
@RadekOskar89 Dziękuję za zgłoszenie, już działamy.
@Bf109k4, dzięki! Zablokowaliśmy to konto. 🙂