Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@giergiel, również jest zablokowany. 🙂
cześć,
przed chwilą też dostałem prośbę o podanie emaila na allegro lokalnie
@Q_B_A_S_, na to konto ktoś się włamał. Zabezpieczyliśmy je, dzięki za zgłoszenie. 🙂
Cześć!
U mnie również wystąpiła ewidentna próba oszustwa.
Witam u mnie identyczna sytuacja
@piogigant Dziękuję za zgłoszenie, konto zostało zablokowane
@3003j Obrazka nie widać, ale jak prośba o maile to z pewnością oszustwo.
@3003j To konto jest już zablokowane. Żaden kupujący na Lokalnie nie potrzebuje Twojego mejla, aby dokończyć zakup 🙂
Proszę o blokadę kolejnych użytkowników.
@91sumar Dziękuję za zgłoszenie, konta są już zablokowane.
Z konta z numerem klienta: 106932448 otrzymałam wiadomość z prośbą o podanie maila oraz następnie maila z informacją o zakupie na mojej aukcji i konieczności potwierdzenia zakupu z zalogowaniem do banku celem odbioru pieniędzy za dokonany zakup. Myśle, że to nieuczciwy kupujący. Poproszę o weryfikację konta.
Dziękuję.
egn30
@egn30 Cześć. Konto zostało już zablokowane. Kupujący na Lokalnie nie potrzebuje Twojego mejla, żeby dokończyć zakup . 🙂
zgłosiłem wam już chyba 5 oszustów. dlaczego nie ma opcji zgłoszenia próby oszustwa w okienku rozmowy na samym allegro, tylko trzeba specjalnie wchodzić na to forum z nieintuicyjnym interfejsem? przy tych prowizjach, wydaje się to żartem
@Dagoth249 Dziękuję, to konto jest już u nas zablokowane.
Witam:
Dwie próby wyłudzenia maila.
"Witam, chciałabym zakupić ten produkt. Za produkt i wysyłkę zapłacę za pośrednictwem Allegro. Proszę o napisanie swojego mailowa, abym mógł przystąpić. Pozdrawiam"
"Witam, będę potrzebował Twojego meila, aby zorganizować dostawę. Dziękuję!"
ci wszyscy powyżej chcą maila
Dzień dobry, jestem w trakcie zakupu ogłoszenia z dostawą, potrzebuję Pana aktualnego adresu e-mail, proszę o jego przesłanie. Z poważaniem.
Witam, chciałbym zakupić Państwa produkt, proszę o pozostawienie swojego meil, a ja wyślę maila z warunkami wysyłki. Bardzo dziękuję!
Witam, jestem bardzo zainteresowany Państwa produktem. Chciałbym zorganizować dostawę, będę potrzebował Twojego meila, aby zorganizować dostawę. Pozdrawiam Hanna
prosze blokować te konta
Małe sprzątanie pilnie potrzebne @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@nitro10, zablokowaliśmy te konta. Dzięki za zgłoszenie. 🙂