Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
To oszustwo, jak rezerwacja i podanie maila!
Ale to aż tak poszło do przodu że w aplikacji allegro się już te wiadomości wyświetlają?
Obrazka nie widzimy dopóki moderacja go nie zatwierdzi, kupujący nie potrzebuje maila żeby kupić, potrzebuje maila żeby podesłać ci link i wyłudzić kasę.
@himera667 Czy mogę prosić o login konta, z którego wysłano do Ciebie tę wiadomość?
Login: zamowienie-59471
@himera667 Dziękuję, konto zostało ju zablokowane
Właśnie otrzymałem identyczną informację od użytkownika Zamówienie-58729
@wdrozdowski Dziękuję za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
Otrzymalam tez taka wiadomość od zamowienie-45254
@Juana_1 To konto również zablokowaliśmy. Dziękuję za zgłoszenie.
Dzień dobry, u mnie również pojawiła się przed chwilą taka wiadomość.
Zamówienie 45752
@aga_0606 Dziękuję za zgłoszenie, konto zostało zablokowane
Proszę zablokować również konto Zamowienie-58932
Dostałem z tego konta identyczną wiadomość
To wałek, bo kto chce kupić to klika, mając zarejestrowane konto, bez żadnych dodatkowych procedur. Aktywowanie procesu sprzedaży to zatwierdzenie KupTeraz lub wygranie licytacji.
Witam, dostałem wiadomość od: Zamowienie-45752 o rezerwacji przedmiotu.
:biały_gruby_symbol_zaznaczenia: Powiadomienie o rezerwacji:biały_gruby_symbol_zaznaczenia: Pozycja : Wiertarka Celma PRCr 10/6S jest zarezerwowana przez kupującego (Aniela Włodarczyk Asnyka Adam 84A, Zgerz) W przypadku potwierdzenia rezerwacji i sprzedaży, prosimy o podanie adresu e-mail na tym czacie.
Pytanie, czy to czasami nie jest próba oszustwa?
@MIRUSZEK Bardzo dziękuję za zgłoszenie, to konto zostało już zablokowane
U mnie to samo co wyżej...
U mnie też pojawiła się taka wiadomość od kupującego na stronie allegro, login to: Zamowienie-94285
Witam, u mnie pojawiła się wiadomość od https://allegro.pl/uzytkownik/zamowienie-37387 o podobnej treści.
@KorneliaSiwek @KLINIA-1984 @milka2306 @Client:44097150 dziękuję za Wasz zgłoszenia! Wskazane konta są już zablokowane.