Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Próba wyłudzenia danych przez
Michał (Client:103833051)
U mnie też taka treść wiadomości od zamowienie-87527
@anananana Dzięki za zgłoszenie. Konto zostało zabezpieczone.
@fenin dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Użytkownik Małgorzata (lazyhours) przesłał mi wiadomość jak poniżej.
Próbując dokonać zakupu przez "kup teraz", pytają mnie o adres e-maiI sprzedawcy. Proszę podać go tutaj, abym mógł zakończyć transakcję.
@TomGoold @rafale666 Dziękuję za zgłoszenie. Zabezpieczyliśmy te konta.
@strusiek25 Zablokowaliśmy to konto. Dziękuję za zgłoszenie.
Użytkownik kazimierz (11021981) również chce pożegnać się z Allegro - prośba o podanie email. Zrzut ekranu w załączeniu. PS. W ciągu doby to już trzecia taka wiadomość...
Kolejny cwaniak - Zamowienie-94745 czy to jakaś nowa metoda oszustwa? Rozumiem że na lokalnie pełno kombinatorów się pojawiało ale żeby na głównym allegro?
@KLINIA-1984 Zablokowaliśmy już to konto. Dziękuję za zgłoszenie.
oszustwo
@bassilius2 Dziękuję za sygnał. Zabezpieczyliśmy to konto.
U mnie taka sama wiadomosc (wyludzanie danych) od tego samego uzytkownika: Zamowienie-94745
@gs_alle To konto jest już zablokowane.
Cześć
Niestety podałem maila w tej próbie wyłudzenia. Lecz w momencie przerzucenia mnie na „stronę” banku wycofałem się z tego. Czy moja skrzynka mailowa jest zagrożona? Mam weryfikację dwuetapową która nie wykryła logowania z innych urządzeń
@forkas1995 Nic złego nie powinno się wydarzyć, ale na wszelki wypadek przeskanuj swoje urządzenie programem antywirusowym i uważaj na inne podejrzane mejle, które mogą do Ciebie trafiać.
Zachęcam również do włączenia dwustopniowego logowania na swoim koncie Allegro: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/logowanie-i-haslo/czym-jest-dwustopniowe-logowanie-i-dlaczeg...
Tez się dopiszę . widac atak masowy na allegro.
"Client:102367513
@golem_gm Dziękuję, zgłosiłam to konto do zablokowania