Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Nie podawaj maila to próba oszustwa, a jak już podałeś to nie klikaj w żadne zwrotne linki.
Również dzisiaj dostałem wiadomość od tego samego użytkownika z prośbą o podanie email . To potwierdza oszustwo
@Client:44744912 Dzięki za zgłoszenie! Konto zostało zabezpieczone. 🙂
@pecia-p1 Dzięki za zgłoszenie! Konto zostało zabezpieczone.
Kolejny do zblokowania. Jeszcze **piiip**a kupil
Nastepny . Co jest grane
@BRYLANT22 Dziękuję za zgłoszenie. Zabezpieczyliśmy oba te konta.
witam, mam ten sam problem ....
@tigy Dziękuję za sygnał. Zabezpieczyliśmy to konto.
dziękuję bardzo a Miłego dnia życzę 😉
Witam, dopiero co wystawiłem tel na sprzedaż i w ciągu może godziny dostałem email z informacją o zakupie.
Celew weryfikacji zajrzłem na allegro, gdzie zastałem wiadomość z prośbą o email ze zdjęciem, czy to próba oszustwa?
Mocno zastanawiające..
U żytkownik, który pisał wiadomość: Alicja (alusia301)
Poniżej zdj, które dostałem
tak , to oszustwo , nie odpowiadaj , nic nie wysylaj . @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dziękuję serdecznie za odp, czyli po prostu poczekać i ktoś się tym zajmie?
Ok, dziękuje 😉
@Eryk545 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Dziękuję za szybkie rozwiązanie problemu 😉
Pytanko mam co do samego ogłoszenia, widnieje jako sprzedane, da się to cofnąć, czy trzeba od nowa wystawić?
@Eryk545 bardzo proszę! 🙂
Nie da się tego cofnąć, nieopłacone zamówienie zostanie automatycznie anulowane po 5 dniach. Jeśli nie chcesz czekać, to możesz wystawić ofertę ponownie, tylko pamiętaj proszę o wyłączeniu automatycznego wznowienia oferty.
Po 5 dniach od zakończenia ogłoszenia wyślemy Ci e-maila zatytułowanego "Kupujący nie zapłacił". Za 24h ogłoszenie będzie znów widoczne. Będziesz miał 24 godziny na decyzję – po tym czasie automatycznie wznowimy Twoje ogłoszenie. Jeśli nie chcesz wznawiać ogłoszenia, wybierz "Wyłącz wznawianie" w powiadomieniu.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Otrzymałem wiadomość z dwóch kont: o poniższej treści:
przedmiot: PowerBox V-Tech Ford Mondeo mk3 2.0 TDCI został zarezerwowany (Aniela Włodarczyk Asnyka Adama 84A, Zgierz) na allegrolokalnie.pl jeśli aukcja była aktualna w momencie wysyłania tej wiadomości, proszony jest o podanie swojego maila na tym czacie i oczekiwanie na dalsze instrukcje w celu potwierdzenia sprzedaży i weryfikacji.